Life

Smiley a fost incredibil de sincer. Cântărețul a mărturisit de ce nu face nuntă cu Gina Pistol

Smiley, pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, a dat cărțile pe față și a vorbit despre nunta cu Gina Pistol. Artistul a spus de ce nu va face marele pas.
26.02.2022 | 20:39
Smiley a fost incredibil de sincer Cantaretul a marturisit de ce nu face nunta cu Gina Pistol
Smiley a dat cărțile pe față. Cântărețul a mărturisit de ce nu face nuntă cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Incredibil de sincer de când le-a spus tuturor că formează un cuplu cu frumoasa blondină, prezentatorul de la Pro TV a mărturisit de această dată care este motivul pentru care nu se însoară.

Cunoscutul artist se consideră foarte fericit alături de Gina Pistol și alături de copilul pe care îl au împreună, dovadă că nu se grăbește să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Smiley nu simte nevoia să oficializeze povestea de dragoste dintre el și vedeta de la Antena 1, dar asta nu înseamnă că este un răspuns categoric.

Smiley a dat cărțile pe față. Cântărețul a mărturisit de ce nu face nuntă cu Gina Pistol

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a mărturisit Smiley în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Pe aceeași lungime de undă pare să fie Gina Pistol, care a spus în repetate rânduri că nu se vede mireasă având în vedere ședințele foto pe care le-a făcut în trecut în rochia albă.

În plus, prezentatoarea de la Antena 1 nu crede în taina căsătoriei, pentru ea relația sentimentală pe care o trăiește cu moderatorul de la „Românii au talent” fiind de ajuns.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa blondină simte deja că are o familie alături de iubitul ei, Smiley, și de fiica lor, Josephina Ana. Relația durează de mai bine de cinci ani.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a completat Gina Pistol, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, detalii despre nunta perfectă pentru ea

Întrebată în urmă cu mai multă vreme cum ar arăta în viziunea ei ziua cea mare, cea mai importantă din viața oricărei femei, blondina a dezvăluit că visează la o nuntă în aer liber.

Invitații nu vor avea niciun cod vestimentar, ca alte evenimente, și se vor strânge în jurul unui grătar. Gina Pistol vrea să se simtă bine, fără să aibă prea multe griji pe cap.

Până se va întâmpla acest lucru prezentatoarea de la Antena 1 trăiește fiecare clipă la intensitate maximă, iubește și este iubită în aceeași măsură.

ADVERTISEMENT