Life

Smiley, imagine emoționantă de 1 iunie. Cum a apărut Gina Pistol alături de fiica lor, Josephine

Smiley este fericit și împlinit de când a devenit tată, sărbătorind pentru prima oară ziua de 1 iunie. Artistul a publicat cu această ocazie o fotografie specială cu fiica sa și a prezentatoarei Gina Pistol, Josephine Ana.
01.06.2021 | 23:07
Smiley imagine emotionanta de 1 iunie Cum a aparut Gina Pistol alaturi de fiica lor Josephine
Smiley, imagine emoționantă de 1 iunie. Cum a apărut Gina Pistol alături de fiica lor, Josephine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” a împărtășit o imagine emoționantă cu minunea din viața sa. Vedeta de la Pro TV este în culmea fericirii de când a devenit tată, mărturisind că se simte mai tânăr de când a venit pe lume primul său copil.

Viața cântărețului s-a schimbat radical de când el și iubita sa, Gina Pistol, au devenit părinți. Acest lucru se simte și din mesajul lăsat de prezentatorul de la „Românii au talent” alături de poza în care este fiica sa născută pe 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

Smiley, poză unică cu fiica sa. Josephine a apărut alături de Gina Pistol

„Mă simt mult mai aproape de copilărie alături de copilul nostru”, a scris Smiley pe rețelele de socializare, unde apare și un emoticon în formă de soare.

Așa acum era de așteptat artistul a primit foarte multe comentarii din partea colegilor din showbiz, dar și de la fani. Printre vedetele care i-au lăsa mesaje vedetei se numără Simona Pătruleasa, în timp ce Codin Maticiuc doar a apreciat postarea.

ADVERTISEMENT

Urările de „La mulți ani!” din această zi specială din viața lui Smiley și a Ginei Pistol au fost numeroase, dacă este să ne luăm după cele din mediul virtual.

Ei au sărbătorit prima oară Ziua Copilului alături de micuța Josephine Ana, postarea de pe Instragam reușind să adune peste 27.700 de like-uri.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley, totul despre numele fiicei sale. Cum l-a ales

Smiley și Gina Pistol nu au avut o decizie ușoară în ceea ce privește numele pe care-l poartă copilul lor, asta după ce inițial frumoasa blondină dezvăluia că i-ar plăcea ca bebelușul să se cheme Regina pentru că se potrivește cu numele de familie al artistului.

În cele din urmă cei doi parteneri de viață au ajuns la o înțelegere și fiecare a ales câte un prenume. Așa a ajuns micuța să se numească Josephine Ana, primul fiind ales dintr-o piesă foarte îndrăgita de prezentatoarea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte mult și eu am ales Ana.

Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult.

Eu am ales Ana pentru că îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potrivește cu Maria”, a explicat la un moment dat Smiley, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, notează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT