Life

Theo Rose și Horia Brenciu, în lacrimi la Vocea României, sezonul 11: ”Ăla a fost riscul vieții mele”

Theo Rose și Horia Brenciu, aproape în lacrimi la Vocea României. Juratul a făcut și niște mărturisiri despre cariera sa muzicală.
08.09.2023 | 21:01
Theo Rose si Horia Brenciu in lacrimi la Vocea Romaniei sezonul 11 Ala a fost riscul vietii mele
Theo Rose și Horia Brenciu, aproape în lacrimi la Vocea României. foto Facebook / Vocea României
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Horia Brenciu au fost aproape de lacrimi la Vocea României, sezonul 11. Ce au spus cei doi jurați, profund impresionați.

Theo Rose și Horia Brenciu, aproape în lacrimi la Vocea României

A început Vocea României în această seară, la Pro TV. Momentele dramatice au fost și ele prezente, iar Theo Rose și Horia Brenciu au fost aproape în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Cei doi antrenori au fost impresionați până la lacrimi de o concurentă, anume Raluca Radu.

Horia Brenciu a ajuns să facă și unele mărturisiri, despre începuturile sale în televiziune. Acesta își dorea foarte mult să cânte, dar cariera lui muzicală ajunsese cumva pe locul doi, până când a decis să riște. Desigur, cei doi jurați de pe scaunul comun doreau să fie în echipa lor.

„Eu am lucrat zece ani în televiziune (…) Ăla a fost riscul vieții mele. În primii ani, toată lumea se uita la mine… eu voiam să cânt. Aș vrea foarte mult să fii în echipa noastră”, a spus Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă, impresionat de o concurentă

Tudor Chirilă a fost profund impresionat de această concurentă, cu o voce descrisă de jurați drept una versatilă. Cântărețul chiar a spus că o imploră pe artistă să vină alături de el, în noua sa echipă de la Vocea României, sezonul 11.

„Vreau să fii convinsă, din punctul meu de vedere, că ceea ce ai făcut tu, acum, în seara asta, este una dintre audițiile alea care vor face sute de mii de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Ești absolut extraordinară, felicitări! Mi se pare că ești o voce de finală. Te implor să-mi dai șansa să lucrez cu tine”, a spus Tudor Chirilă.

Până la urmă, concurenta l-a ales pe Tudor Chirilă pentru a merge alături de el în echipă. Ceilalți jurați au fost destul de supărați, având în vedere că au descris-o pe concurentă ca fiind o voce de finală.

ADVERTISEMENT