Life

Smiley, momente emoționante alături de Gina Pistol și fiica lor în America: „Mi-am adus aminte de copilăria mea”

Smiley a trecut printr-o experiență complet neașteptată în America. Artistului nu i-a venit să creadă că i se întâmplă asta chiar și peste ocean.
07.02.2024 | 19:14
Smiley momente emotionante alaturi de Gina Pistol si fiica lor in America Miam adus aminte de copilaria mea
Ce a pățit Smiley în America. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

În această perioadă, Smiley și Gina Pistol se află în America, acolo unde creează amintiri frumoase, în timp ce artistul și lucrează la un nou proiect. Artistul ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor sociale, cărora le-a dezvăluit că a avut parte de un episod complet neașteptat.

Ce i s-a întâmplat lui Smiley în America. Artistul a fost surprins

Smiley și Gina Pistol petrec o bună perioadă în Statele Unite ale Americii, artistul având aici un nou proiect în care este implicat. Cei doi au închiriat o casă în Los Angeles, apoi împreună cu fiica lor au început să exploreze împrejurimile.

ADVERTISEMENT

Totuși, înainte de a se putea bucura de tot ce oferă America, Smiley a avut parte de o situație la care nu s-ar fi așteptat. Vremea a fost destul de rea în ultimele zile, inclusiv Gala Premiilor Grammy fiind afectată de ploaia torențială, care le-a udat pe vedete.

Astfel că, și artistul a primit un mesaj de avertizare. De ani buni, Smiley merge peste ocean pentru a face muzică, dar niciodată nu i s-a întâmplat să primească o astfel de avertizare, cu care românii sunt obișnuiți.

ADVERTISEMENT

„Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a povestit Smiley pe Instagram. 

Momentele emoționante trăite alături de Josephine

Dar vremea nu i-a lăsat pe Smiley și Gina Pistol să se bucure de călătoria lor. Cei doi, împreună cu Josephine, au vizitat unele dintre cele mai celebre locuri din State. Au mers la Universal Studios, iar micuța s-a distrat de minune.

ADVERTISEMENT

„Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț, și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău”, a povestit cântărețul.

Josephine a dansat într-un decor inspirat din jocul Super Mario. Acest lucru i-a amintit artistului de copilăria sa, atunci când mergea la un vecin pentru a se putea juca și el puțin.

ADVERTISEMENT

„Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”, a mai povestit Smiley.

ADVERTISEMENT