Life

Motivul pentru care Gina Pistol vrea să vină de urgență în România. Vedeta se află în Statele Unite: „Nu sunt atât de bogată”

Gina Pistol a trăit o experiență mai puțin plăcută în Statele Unite. Soția lui Smiley abia așteaptă să revină în țara noastră.
03.02.2024 | 22:30
Motivul pentru care Gina Pistol vrea sa vina de urgenta in Romania Vedeta se afla in Statele Unite Nu sunt atat de bogata
Gina Pistol, prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol se bucură de o binemeritată vacanță în Los Angeles, SUA. Toate bune și frumoase până când fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a pășit într-un salon de cosmetică.

Gina Pistol, dezamăgită de serviciile de înfrumusețare din America

Dorind să își facă o schimbare de look, nevasta lui Smiley s-a lăsat pe mâna unui stilist american, dar rezultatul a fost unul dezamăgitor. Abia așteaptă să revină în România să rezolve problema culorii părului, fiind extrem de ofuscată de serviciile oferite de la salonul din L. A.

ADVERTISEMENT

Pățania de care a avut parte a făcut-o pe Gina Pistol să aprecieze mai mult tinerii talentați din România în materie de beauty. Printre primele opriri după revenirea în țară va fi la Grațian, hair-stylistul în care vedeta are acum cea mai mare încredere.

„Băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă”

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească.

ADVERTISEMENT

Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. ce pot să zic…

Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT
gina pistol
Așa arată Gina Pistol după vizita la un salon de coafură din State. Foto: Instagram

 

Gina a mai avut de făcut o remarcă vizavi de viața în Los Angeles. Prezentatoarea a spus că a fost șocată de cât de ridicate sunt prețurile la produsele alimentare în orașul de pe coasa de Vest a Americii de Nord.

Ca o comparație, Gina a zis că un mic dejun în oraș se ridică la prețurile pe care le găsim pe aeroporturile de la noi.

ADVERTISEMENT