Life

Cine transmite Grammy 2024 în România. Când are loc gala celebrelor premii

Care este postul de televiziune unde pot fi urmărite decernările Grammy 2024, în țara noastră. La ce dată are loc evenimentul.
31.01.2024 | 17:44
Cine transmite Grammy 2024 in Romania Cand are loc gala celebrelor premii
Care este postul de televiziune unde pot fi urmărite decernările Grammy 2024, în țara noastră. La ce dată are loc evenimentul. Sursa foto: grammy.com
ADVERTISEMENT

Cine transmite Grammy 2024 în România. Când are loc gala celebrelor premii. Lista nominalizărilor a fost făcută publică deja și are o serie de artiști din industria muzicală, foarte apreciați și iubiți la scară largă.

Care este postul de televiziune unde pot fi urmărite decernările Grammy 2024, în țara noastră. La ce dată are loc evenimentul

Care este postul de televiziune unde pot fi urmărite decernările Grammy 2024, în țara noastră. La ce dată are loc evenimentul cu o importantă deosebită în Statele Unite ale Americii și care a ajuns la ediția cu numărul 66.

ADVERTISEMENT

Cei mai importanți cântăreți își dau întâlnire într-o gală care se anunță de zile mari și care se va difuza pe micile ecrane în noaptea de duminică, 4 februarie 2024. În România premiile vor putea fi urmărite a doua zi, luni, 5 februarie 2024.

Acestea se vor putea vedea LIVE pe platforma de streaming voyo.ro, începând cu ora 03:00 dimineața. Pro TV mai anunță că abonații său vor urmări în felul acesta în exclusivitate decernarea râvnitelor premii.

ADVERTISEMENT

Marele eveniment are loc în Crypto.com Arena din Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Premiile Grammy 2024 nu trebuie să fie pierdute de niciun fan al muzicii, care va avea parte de numeroase momente speciale.

Grammy 2024, surprize uriașe pentru pasionații de muzică

Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo sunt doar câțiva dintre artiștii internaționali care vor urca pe scena de la Grammy 2024. Una dintre noutățile din acest an are în prim-plan legendara trupă U2.

ADVERTISEMENT

Îndrăgiții cântăreți sunt cunoscuți pentru faptul că de-a lungul carierei au adunat 22 de trofee Grammy. Aceștia pregătesc un show unic și incendiar care va fi transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas, unde formația este rezidentă.

Printre vedetele nominalizate la râvnitul trofeu se numără foarte multe personalități. SZA este artista care conduce detașabil topul din acest an pentru că a fost nominalizată la 9 categorii. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la 7 categorii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări la premiile Grammy 2024. Toate cele 4 categorii de top au cel puțin 2-3 candidați foarte plauzibili din 8 vedete.

Oamenii din lumea întreagă au început deja să facă prognosticuri pentru marele eveniment din SUA. Cel mai probabil cea mai mare bătălie se va da între Billie Eilish și SZA, pe numele său real Solána Imani Rowe.

ADVERTISEMENT