Life

Smiley se mută în America pentru o perioadă scurtă de timp! Ce o să facă artistul acolo

Smiley se mută în America. Ce o să facă artistul din Los Angeles timp de două săptămâni și ce a spus despre călătoria lui.
30.03.2023 | 22:54
Smiley se muta in America pentru o perioada scurta de timp Ce o sa faca artistul acolo
Smiley se mută în America pentru o perioadă scurtă de timp! Foto: Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Smiley se mută în America pentru o perioadă scurtă de timp. Artistul le-a explicat fanilor ce va face în Los Angeles vreme de două săptămâni.

Smiley se mută în America. Cât va sta artistul acolo

Cântărețul va locui în America pentru o perioadă de două săptămâni. Acesta le-a arătat fanilor plecarea sa către Los Angeles și zborul lung de 12 ore.

ADVERTISEMENT

Artistul s-a plâns de locurile din avion și de faptul că nu stă prea confortabil din cauza înălțimii sale foarte mari. Smiley are 1,85 m înălțime.

Artistul nu merge în Statele Unite cu planuri de vacanță, ci pentru muncă. De altfel, Smiley a spus că a plecat în America pentru a face muzică, dar și pentru a vedea cum se lucrează la unele dintre cele mai bune studiouri din Los Angeles.

ADVERTISEMENT
@smiley_omul

M-am hotărât să fac #DailyTok din America! Stați pe aproape că mâine vin cu part 2! 👀 #fyp #foryou #americandream #traveltok #music

♬ original sound – Smiley

Smiley are planuri mari cât stă în America

Studioul lui Smiley se află într-o locație de vis. Artistul a spus că îi va ține la curent pe fanii săi cu tot ceea ce va face în America.

”Astăzi zbor în America și am zis să fac un daily vlog sau daily talk. Să vă arăt și vouă ce fac două săptămâni în Los Angeles. Evident că locurile din avion nu sunt făcute pentru oameni ca mine cu picioare lungi, dar asta este.

ADVERTISEMENT

Am decolat, abia aștept să facem multă muzică și să vă arăt și vouă cum se lucrează aici și ce locuri vedem în Los Angeles. Am închiriat o mașină și îi dăm frumos spre studio! Aici o să avem studioul.”, a spus Smiley, pe Tik Tok.

Smiley nu a spus dacă a plecat alături de Gina Pistol în aventura sa din America, dar este foarte posibil ca cei doi să fi mers împreună.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Smiley are acum foarte mult timp liber, având în vedere că a decis să își pună cariera pe locul doi și să se dedice familiei sale în totalitate.

ADVERTISEMENT
Tags: