Life

Smiley și Gina Pistol, decizie importantă în legătură cu fiica lor: „Am dus-o”

Smiley și Gina Pistol au luat o decizie importantă pentru micuța Josephine. Artistul dispune de foarte puțin timp pentru a sta cu familia.
12.10.2023 | 07:59
Smiley si Gina Pistol decizie importanta in legatura cu fiica lor Am duso
Smiley abia mai are timp pentru familie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt doi părinți dedicați, dar ocupați. Cu toate că vedeta a renunțat la job-ul din televiziune pentru mai mult timp petrecut cu cei dragi, acum au luat o decizie importantă pentru familia lor.

Smiley și Gina Pistol și-au înscris fiica la grădiniță

Smiley și Gina Pistol și-au dorit-o mult pe Josephine, iar acum sunt foarte mândri de micuța care a crescut și se dezvoltă frumos. Amândoi încearcă să-și facă timp pentru a sta mai mult cu ea, vedeta renunțând chiar la televiziune. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Smiley se află acum pe culmile succesului. Filmează pentru Vocea României și Românii au talent, are proiecte cu artiști naționali și internaționali, iar programul pentru această toamnă este plin.

„Pentru noi, toamna este foarte aglomerată. Pentru mine și mai aglomerată, pregătesc niște lansări noi și internaționale și naționale. Avem niște colaborări internaționale foarte mari, despre care nu pot să vorbesc acum. Pe care le veți afla când vor apărea. Adică după Rita Ora, James Blunt, James Carter, mai urmează niște chestii foarte interesante, poate și mai interesante de atât.

ADVERTISEMENT

Avem un camp internațional pe care îl organizăm acum în octombrie, la sfârșit de octombrie, cu niște nume foarte mari, din industria muzicală mondială. Eu pregătesc un clip acum pentru România la o piesă specială cu un impact emoțional puternic. Și multe altele.

 Foarte mulți artiști noi, piese noi, un sezon nou la Românii au talent, e în desfășurare Vocea României, plecări multe, mai plec în afară, mă mai întorc”, a declarat Smiley pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT

„Dorm pe unde apuc”

Smiley nu mai are niciun weekend liber în următoarele luni, însă încearcă să găsească timp pentru clipele importante în familie. Artistul a dezvăluit că el și Gina Pistol au decis ca Josephine să meargă la grădiniță.

Și deși „doarme pe unde apucă”, după cum a menționat, până acum a fost cel care a dus-o. „Deocamdată reușesc totuși să o duc pe fii-mea la grădiniță. Am dus-o doar de 2 ori, că doar de 2 ori a fost, dar deocamdată pot. Când sunt acasă, da.

ADVERTISEMENT

(…) Din momentul ăsta nu mai am niciun weekend liber până la sfârșitul anului. Mai am câteva zile libere, în timpul săptămânii, dar care se vor ocupa probabil curând. Eu adorm pe unde apuc, oricând, oriunde. 5 minute acolo, 10 colo”, a dezvăluit Smiley.

ADVERTISEMENT