Life

Smiley și Gina Pistol, sedință foto maraton înainte să devină părinți: “Mi-am schimbat frizura de trei ori!”

03.03.2021 | 19:05
Smiley si Gina Pistol sedinta foto maraton inainte sa devina parinti Miam schimbat frizura de trei ori
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru momentul mult visat, în care vor deveni părinți. Cele două vedete mai au foarte puțin până când își vor cunoaște “bebelușa”, prezentatoarea de la Antena 1 urmând să nască peste doar câteva zile.

Începutul lunii martie de anul acesta pare să fie unul încărcat de foarte multă emoție pentru celebrul cuplu. Chit că mai este foarte puțin până când vedeta Chefi la Cuțite și Asia Express va deveni mămică, aceasta nu pare să își fi pus planurile avute în aceste zile pe hold. La fel pare să se întâmple și în cazul lui Smiley, care a avut un shooting programat la mijloc de săptămână.

ADVERTISEMENT

Cel care le-a arătat urmăritorilor din mediul online cu ce activități se delectează, înainte să devină tătic în mod oficial, a fost chiar Smiley. Solistul a colindat mai multe locații pentru că a trebuit să se ocupe de un proiect. Din acest motiv, pentru a nu rămâne singură acasă, iubita lui l-a însoțit, deși burtica ei de gravidă este vizibil tot mai pronunțată, de la o zi la alta.

Smiley și Gina Pistol, momente inedite înainte să devină părinți

Ședința foto maraton pe care a avut-o prezentatorul Românii au Talent a reușit să surprindă și cel mai probabil le-a adus internauților un zâmbet pe buze. Smiley le-a arătat printr-o serie de filmulețe urmăritorilor săi că are foarte multe activități, până când își va intra pe deplin în rolul de tată celebru.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV a transmis că și-a schimbat frizura de nu mai puțin de trei ori în acest sens. Artistul a putut fi văzut la salon, când și-a lăsat podoaba capilară liberă și le-a arătat tuturor cât de lung are părul în momentul actual, glumind că seamănă cu un vampir. Totodată, a apelat la o altă coafură inedită, fiind vorba de șuvițe împletite în galben și portocaliu.

La rândul ei, Gina Pistol a confirmat pentru FANATIK.RO că s-a aflat alături de Smiley pentru respectiva ședință foto. Prezentatoarea i-a fost alături partenerului ei de viață din întâmplare, și a profitat de acele clipe pentru a face și ea mai multe poze alături de Smiley.

ADVERTISEMENT
Smiley și Gina Pistol, sedință foto maraton înainte să devină părinți Mi-am schimbat frizura de trei ori
Smiley încă își onorează toate proiectele din această perioadă, deși se pregătește să devină tătic peste câteva zile (sursa foto: Instagram)

Blondina a a putut fi remarcată și ea într-o ipostază foarte romantică, într-o imagine publicată de artist în secțiunea de InstaStory a contului său oficial. A fost vorba despre o postare în care cele două vedete sunt îmbrăcate în ținute similare și se sărută.

Gina Pistol și Smiley pare că fac totul împreună în ultima perioadă, iar artistul rar o lasă singură și nu o ia cu el atunci când are anumite proiecte programate. Cel mai probabil vedetele vor împărtăși acele fotografii inedite și cu fetița lor, atunci când aceasta va mai crește și-o vor arăta cu ce activități se preocupau înainte ca micuța să vină pe lume.

ADVERTISEMENT

“Azi toată ziua facem poze. Mă pregătesc să joc într-un film cu vampiri. (…) Nu pot să cred, atâtea freze în aceeași zi! Doamne, cum e posibil așa ceva. Mi-am schimbat frizura de trei ori”, a glumit Smiley în filmulețele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT