Life

Soarele în zodia Scorpion! Camelia Pătrășcanu, dezvăluiri despre Gemeni și Fecioare!

Soarele intră astăzi, 23 octombrie 2023, în zodia Scorpion. Camelia Pătrășcanu face cele mai importante previziuni astrologice.
23.10.2023 | 11:37
Soarele in zodia Scorpion Camelia Patrascanu dezvaluiri despre Gemeni si Fecioare
Soarele în zodia Scorpion. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Scorpion, azi, 23 octombrie 2023, iar Camelia Pătrășcanu oferă cele mai importante previziuni astrologice pentru fiecare zodie.

Soarele în zodia Scorpion ne dă energie și chef de viață. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului

Intrăm în zodia Scorpionului. Suntem scăldați în energia Scorpionului. Trei planete activează această zodie și înseamnă că energia e foarte puternică. Trebuie să analizăm lucrurile pe care le deținem, dacă ne sunt utile sau nu, dacă suntem în energia potrivită.

ADVERTISEMENT

Ne gândim, de asemenea, și la sănătate. Ne putem gândi și la modul în care câștigăm bani. Scorpionul nu vrea să muncească, ci să pună la bătaie niște mecanisme pentru a avea mai mult spor din ceea ce facem deja. Scorpionul e un semn relaționist și se bazează mult pe abilitățile altora cu care colaborează. Scorpionul caută conexiuni și le creează cu talent.

Pentru Berbeci, Soarele în zodia Scorpion activează grija pentru sănătate. Au puterea să taie de pe listă lucrurile nocive. Pot căpăta mai multă forță sau pot conserva energia pe care o au.

ADVERTISEMENT

Taurii pot rezolva o problemă acută

Pentru Tauri, perioada Scorpionului vine cu o energie puternică în sfera relațiilor. Manifestă multă înțelepciune. Sunt tranșanți și transparenți și au chef de vorbă. Saturn le indică o reîntâlnire după multă vreme. Pot rezolva o problemă spinoasă.

Gemenii au un Scorpion activat în zona relațiilor de muncă. Nu vor să muncească, nu în locul altora, sub nicio formă și nici mai mult decât au făcut-o până acum. Unii poate chiar vor lua o pauză, dacă își permit. Profită de toate cotloanele juridice legale și depun mai puțin efort.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, Soarele în zodia Scorpion aduce pasiuni. Unele au legătură cu adolescența, pot fi hobby-uri, lucruri de care acum se pot ocupa. În sfera relațiilor, sunt mai direcți și mai transparenți. Își mărturisesc sentimentele și își doresc copii. Pe de altă parte, în relațiile sociale au chef să iasă mai mult în evidență.

Leii au parte de tihnă, pace, grijă pentru sine. Caută locurile unde pot primi o bună îngrijire, fie la ei acasă își creează un loc confortabil. Primesc și sprijin de la partener sau familie. Unii se pot trezi cu o moștenire sau abia de acum intră în drepturi.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, gata de studii

Fecioarele au Soarele în zodia Scorpion cu gust pentru studii. Dacă au acumulat cunoștințe, e foarte ușor să livreze date, valoare, informații. Alții ajung la profesorul cel mai bun. Sunt pasionați de un anumit domeniu și fac cercetări și investigații. Au întâlniri și discuții foarte bune.

Balanțele au planetele din Scorpion cu mult fler în afaceri. Au ocazii să se pună în valoare și nici nu fac efort pentru asta. Oamenii vorbesc despre abilitățile și capacitățile lor. Poate fi vorba, de asemenea, de un contract, o colaborare pe termen lung cu foarte mulți bani.

Scorpionii au multă energie. Sunt într-o mare formă și au receptori pentru multă energie din Univers. Au mintea ageră, sunt intuitivi, au spirit și conștiință. Simt că sunt centrați, că sunt în armonie cu ei înșiși. Aceste opțiuni au legătură cu creativitatea, spontaineitata, expresivitatea.

Săgetătorii au Soarele în zodia Scorpion cu atenție pentru sănătate. Vor să evite problemele și bine fac. Stau pe margine, observă. Sunt arbitri și nu intră pe teren. Pot avea o intuiție fantastică, au darul proorocirii.

Capricornii se apucă de o nouă activitate

Capricornii au un Scorpion care activează relațiile de simpatie, de iubire, popularitatea pe care o au. Pot fi mai receptivi decât altă dată de lucrurile care îl pasionează pe partener. Pot descoperi, datorită altora, prin sugestii, o anumită ocupație, o activitate. Poate să fie și un sport.

Vărsătorii au un Scorpion cu onoare în carieră, simțul demnității și al loialității. Din prestanța lor, popularitatea pe care și-au câștigat-o pot obține bani. Pot primi niște oferte pe baza renumelui lor. Pot curge bani multă vreme de acum încolo. Se afirmă în lume printr-un brand personal.

Peștii au activat darul gândirii, al înțelepciunii. Înțeleg mult mai ușor lucrurile, poate lucrurile complicate. Înțelegerea îi învață cum să acționeze în situații-anume. Învață cum să ceară drepturile lor, cum să bată la ușă, cum să se poarte cu ceilalți.

 

ADVERTISEMENT