Life

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023. Mihai Voropchievici, veste uluitoare pentru Lei

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023. Mihai Voropchievici explică tot ce se va întâmpla cu zodiile. Cine are de câștigat, cine are de pierdut?
21.10.2023 | 11:35
Horoscop rune 2329 octombrie 2023 Mihai Voropchievici veste uluitoare pentru Lei
Horoscop rune 23-29 octombrie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023: Mihai Voropchievici vine cu cele mai proaspete vești pentru fiecare zodie. În exclusivitate pentru FANATIK, maestrul runelor prezintă cel mai așteptat horoscop al fiecărei săptămâni. Care sunt zodiile pentru care urmează șapte zile grele? Pentru cine vine belșugul? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023, by Mihai Voropchievici

Berbecii sunt preveniți că vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Mulți dintre Berbeci cu siguranță nu se așteaptă să fie cadorisiți, astfel că e o săptămână a neprevăzutului!

ADVERTISEMENT

Taurii sunt atenționați că e cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. E bine ca acești nativi de pământ să schimbe complet tactica. Acolo unde au acționat frumos, e bine să fie mai fermi. Unde au fost prea duri, e necesar să fie mai indulgenți.

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023. Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice.

ADVERTISEMENT

Racii nu trebuie să forțeze mâna norocului

Racii sunt sfătuiți că trebuie să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Racii care știu să aștepte.

Leii au o avertizare mai serioasă. Vor susține o mică bătălie în săptămâna 23-29 octombrie 2023, însă vor câștiga în mod cert.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Să fie pregătite.

Balanțele pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care le frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o perioadă mai grea, în care trebuie să dea dovadă de forță, tărie și putere. Astrele îl încurajează să fie mai atenți, căci sunt niște greutăți în cale.

Săgetătorii sunt pornite să susțină o bătălie furtunoasă. Runa le sfătuiește să fie calmi, căci nu e necesar să pornească nicio dispută.

Capricornii sunt misterioși

Capricornii se învăluie într-o aură de mister. Sunt greu de decodificat și au nevoie de liniște. Se retrag în introspecție și rămân doar ei cu Dumnezeu.

Horoscop rune 23-29 octombrie 2023. Vărsătorii sunt atenționați foarte serios că în curând vor afla un adevăr important care le va marca viața sau chiar o va schimba.

Peștii au aproape cert faptul că o persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Poate fi vorba despre un amic, un coleg de muncă, un prieten din copilărie, persoana iubită sau chiar cineva din familie. Vor fi plăcut surprinși.

 

 

ADVERTISEMENT