Life

Decizia anunțată de Kanal D după dezvăluirile despre trecutul Larisei de la Casa iubirii! Secretul galei prezentate de Andreea Mantea

FANATIK a aflat decizia pe care Kanal D o va anunța cu privire la concurenta Larisa de la Casa iubirii! Ce se întâmplă în următoarea gală?
09.03.2024 | 16:10
Decizia anuntata de Kanal D dupa dezvaluirile despre trecutul Larisei de la Casa iubirii Secretul galei prezentate de Andreea Mantea
Noi detalii despre Larisa de la Casa iubirii. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

FANATIK vă spune ce se va întâmpla cu Larisa de la Casa iubirii după controversele iscate în ultima perioadă. Kanal D va anunța decizia așteptată de telespectatori în gala care va fi transmisă duminică, 9 martie 2024, prezentată de Andreea Mantea!

Larisa de la Casa iubirii va lua cecul de 5.000 de lei în gala din 9 martie

Noi informații ies la iveală despre Larisa de la Casa iubirii și emisiunea moderată de superba Andreea Mantea de la Kanal D. Viperele Vesele anunță ce se va difuza în gala din 9 martie, iar surprizele sunt colosale!

ADVERTISEMENT

După ce s-a aflat că Larisa ar fi avut (spunem și subliniem AR FI AVUT) relații cu bărbați însurați, se pare că participanta din show-ul matrimonial a obținut îngăduirea și sprijinul dorit. Fix ea va fi cea care va lua cecul de 5.000 de lei, premiul acordat săptămânal de echipa emisiunii de la Kanal D. 

Potrivit Viperele Vesele, Larisa de la Casa iubirii ar fi făcut tot posibilul să oprească dezvăluirile despre viața ei personală, cu toate că o expune zi de zi în show-ul de televiziune. Mai precis, Larisa ar fi amenințat în stânga și-n dreapta cu tot felul de procese. Domnișoara a fost tare mâhnită de lucrurile care s-au spus despre ea.

ADVERTISEMENT

Subiectul așa-ziselor relații controversate a fost, de altfel, intens dezbătut în show-ul de la Kanal D. Iată că Larisa poate răsufla ușurată și mai rămâne încă o săptămână la Casa iubirii, fiind declarată preferata telespectatorilor!

Concurenta, deranj mare. Ce gest ar fi făcut pentru a se apăra de acuzațiile lansate public

„În gala emisiunii Casa Iubirii, observăm că lamentările Larisei din trecut, pe tema lipsei cârpulițelor de purtat și a banilor, în general, dar și amenințările cu părăsirea competiției, au dat roade. Aceasta va lua cecul în valoare de 5000 lei. S-or fi speriat susținătorii la gândul că ar fi rămas biata fată fără sponsori trecuți de prima tinerețe și… Puțin însurați. Astfel că s-au mobilizat să o voteze. În aceeași gală, se anunță și cei mai votați 3 concurenți. Ei sunt, în ordine aleatorie: Robert, Patrick, Larisa. Gala va fi fără eliminare!

ADVERTISEMENT

P.S. În legătură cu dovezile acelea privind “nevinovăția” Larisei, acelea despre care spunea în urmă cu câteva săptămâni că le va prezenta “într-o zi, două”, vă anunțăm că s-a așternut praful și liniștea de mormânt. Nici nu ne așteptam la altceva!”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Larisa ar fi contactat-o pe soția unui fost iubit pentru a o ajuta în încercarea disperată de a respinge orice informație apărută despre ea din cele furnizate de Viperele Vesele. Femeia respectivă ar fi refuzat-o decent. Ar fi trimis-o la plimbare într-un mod cât se poate de politicos. Nu a vrut să se bage în bâlci.

ADVERTISEMENT

Respectiva doamnă i-ar fi zis că nu o poate ajuta în niciun fel pe Larisa. Și fiul doamnei respective a reacționat, în anumite cercuri, la toată povestea care capătă iz de telenovelă. Băiatul fostului partener al Larisei ar zice pe la colțuri că știe că tânăra nu e tocmai ușă de biserică. Își dorește cu orice preț ca familia lui să nu fie implicată în scandalul care a deranjat-o profund pe concurenta de la Casa iubirii.

ADVERTISEMENT