Life

Scandal uriaș la Casa iubirii! Au încălcat regulamentul de la Kanal D

Scandal monstru la Casa iubirii! Doi concurenți de la Kanal D au încălcat regulamentul emisiunii. Ce au făcut Marius și Aleyna?
17.03.2024 | 17:27
Scandal urias la Casa iubirii Au incalcat regulamentul de la Kanal D
Scandal la Casa iubirii. Au încălcat regulamentul competiției. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Un nou scandal zdruncină din temelii Casa iubirii! Doi dintre concurenții reality-show-ul de la Kanal D au sfidat producția și au încălcat regulamentul emisiunii!

Scandal la Casa iubirii. Marius și Aleyna au încălcat regulamentul

Este vorba despre Marius și Aleyna, participanți în noul sezon al show-ului prezentat de Andreea Mantea. Conform regulilor cu care băieții și fetele au fost de acord când au semnat contractul cu Kanal D, nu au voie să se vadă în afara casei unde filmează ore bune în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Se pare că Marius și Aleyna nu au ținut cont de restricție și și-au făcut de cap! În gala de azi, 17 martie 2024, Marius recunoaște că a avut de-a face cu Aleyna în afara emisiunii, iar tânăra începe să plângă după ce băiatul a dat-o de gol.

„Da, am vorbit în privat cu Aleyna”, recunoaște Marius, afirmație ce stârnește un adevărat scandal la casa iubirii. Încălcarea regulamentului nu poate fi trecută cu vederea de către producători, iar Andreea Mantea urmează să anunțe care va fi soarta celor doi, de acum înainte, în competiție, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ștefan, trădat în dragoste!

Situația e și mai gravă având în vedere că Alyena se află într-o relație cu Ștefan. Partenerul concurentei rămâne șocat când aude mărturisirea făcută cu lejeritate de Marius. Pentru el, gestul recunoscut este clar o trădare. După cum s-a văzut în clipul de promovare al galei, Ștefan este destul de afectat de secretul pe care Aleyna i l-a ascuns.

„Nimeni nu ar sta după o chestie din asta. Sunt genul de persoană care trece peste câteva chestii până în punctul în care s-a ajuns aici”, reacționează Ștefan în noul scandal de la Casa iubirii.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea constată cu indignare și durere situația. Anunțul pe care îl va face bruneta este unul extrem de așteptat de toată lumea. Vor continua Marius și Aleyna în show sau vor fi descalificați, dată fiind grava încălcare a regulamentului?