Sport

Nicolo Napoli așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu pentru a prelua FC U Craiova! Reacția fermă a patronului echipei + ce spune antrenorul italian: „Să mă sune!” Exclusiv

Nicolo Napoli nu exclude revenirea la FC U Craiova. Antrenorul italian așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu după demiterea lui Giovanni Costantino.
28.02.2024 | 00:18
Nicolo Napoli asteapta telefonul lui Adrian Mititelu pentru a prelua FC U Craiova Reactia ferma a patronului echipei  ce spune antrenorul italian Sa ma sune Exclusiv
Adrian Mititelu a vorbit despre revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova după demiterea lui Costantino. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli este pregătit să vină pentru a 10-a oară pe banca lui FC U Craiova. Clubul finanțat de Adrian Mititelu a rămas fără antrenor după demiterea lui Giovanni Costantino. Patronul a luat decizia radicală după remiza cu Poli Iași, scor 1-1, în etapa a 28-a din SuperLiga.

Nicolo Napoli așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu pentru a prelua FC U Craiova: „Să mă sune!”

FC U Craiova traversează o perioadă extrem de modestă. Oltenii au înregistrat 5 înfrângeri, o remiză și o victorie în 2024 și au ajuns să se bată pentru evitarea retrogradării. Schimbările de trupe nu au întârziat să apară în Bănie.

ADVERTISEMENT

După ce a schimbat staff-ul din temelii, mutările lui Adrian Mititelu au culminat cu demiterea lui Giovanni Costantino. Antrenorul italian pleacă de pe banca „alb-albaștrilor” după aproximativ 4 luni. Omul de afaceri susține că l-a demis pe Costantino pentru că ar fi intrat în conflict cu jucătorii.

Nicolo Napoli a stat cu ochii pe situația de la FC U Craiova. Antrenorul italian în vârstă de 62 de ani a fost contactat de FANATIK și a dezvăluit că așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu pentru a reveni în Bănie. Fostul tehnician al oltenilor susține că suporterii îl vor la echipă.

ADVERTISEMENT

„Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios.

„Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”

Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’.

ADVERTISEMENT

Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru FANATIK. Nicolo Napoli a plecat ultima oară de la FC U Craiova în iunie 2023. Oltenii nu i-au prelungit înțelegerea antrenorului italian, care a plecat cu scandal din Bănie.

Revine Napoli la Craiova, după demiterea lui Costantino? Adrian Mititelu, răspuns ferm!

Nicolo Napoli a adunat 9 mandate pe banca lui FC U Craiova. Totuși, revenirea antrenorului în vârstă de 62 de ani pe banca „alb-albaștrilor” după demiterea lui Giovanni Costantino nu reprezintă o soluție pentru Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Patronul a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că nu are, deocamdată, o variantă pentru înlocuirea lui Costantino. Un lucru este însă cert. Nicolo Napoli nu va veni pentru a 10-a oară la Craiova.

„Nu am o soluție clară de antrenor acum, dar cu siguranță nu va fi Napoli”, a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK. De la revenirea pe prima scenă, FC U Craiova a schimbat de 11 ori antrenorul!

Nicolo Napoli nu i-ar fi jignit pe oficialii lui FC U Craiova: „Nu e adevărat”

Pagina de Facebook „FCU 1948”, care adună la un loc o comunitate impresionantă de susținători ai lui FC U Craiova, a publicat o imagine în care se regăsesc Marcel Pușcaș, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar și Gabi „Blondu’”, fostul lider al Peluzei Sud ’97.

În secțiunea de comentarii, Nicolo Napoli spus: „Sunt bolnavi mintal și fură bani”, făcând referire la oficialii din Bănie. Totuși, antrenorul italian susține că mesajul de pe Facebook nu-i aparține.

„Vreau să spun că nu e adevărat că am scris eu acel mesaj pe facebook, care îi jignea pe Mititelu, pe Săceanu. Din iunie de când am plecat nu m-a sunat nimeni de la echipă. Eu aștept să mă sune Adrian Mititelu, dar sunt sigur că nu mă va suna”, a mai spus Nicolo Napoli, pentru FANATIK.

Din informațiile FANATIK, Giovanni Costantino ar fi intrat într-un conflict aprins cu Vlad Achim. Mijlocașul de 34 de ani a început rezervă meciul cu Poli Iași, însă a fost introdus în minutul 6 după accidentarea lui Andrea Padula.

  • Mutu, Stoican, Trică, Napoli (de două ori), Croitoru, Paul Răducan, Dică, Florin Drăgan, Joao Janeiro, Costantino sunt antrenorii pe care Adrian Mititelu i-a înlocuit la FC U Craiova de la revenirea în SuperLiga
  • 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri a înregistrat Costantino pe banca lui FC U Craiova
ADVERTISEMENT