Sport

Lovitură de teatru: Marius Croitoru nu mai semnează cu FC U Craiova! Exclusiv

Lovitură de teatru la FC U Craiova! FANATIK a aflat că Marius Croitoru nu mai semnează. Varianta antrenorului fără licență PRO a picat definitiv!
29.02.2024 | 18:44
Lovitura de teatru Marius Croitoru nu mai semneaza cu FC U Craiova Exclusiv
Răsturnare de situație! Marius Croitoru nu mai semnează cu FC U Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Lovitură de teatru în Bănie! Deși era deja dat „transferat” la Craiova, FANATIK a aflat că Marius Croitoru nu mai semnează cu echipa patronată de Adrian Mititelu. Antrenorul a plecat deja din Craiova, deoarece discuțiile au picat definitiv.

Lovitură de teatru: Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova!

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală după FC U Craiova – Poli Iași, scor 1-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Patronul l-a demis pe antrenorul Giovanni Costantino. Totuși, omul de afaceri din Bănie nu a stat mult pe gânduri și a încercat să-l readucă la Craiova pe Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Deși a fost la un pas să revină pe banca tehnică a „alb-albaștrilor”, Marius Croitoru nu mai semnează cu FC U Craiova. Din informațiile FANATIK, discuțiile au picat definitiv, antrenorul plecând deja din oraș.

Principalul motiv pentru care mutarea nu s-a concretizat este că tehnicianul nu deține licență PRO. Astfel, situația s-ar fi putut complica la Craiova în cazul în care Marius Croitoru ar fi semnat. Oltenii ar fi fost nevoiți să apeleze din nou la alte „artificii” pentru a fenta regula FRF.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru nu revine la FC U Craiova

Marius Croitoru a fost prima variantă a lui Adrian Mititelu după demiterea lui Giovanni Costantino. Finanțatorul oltenilor a fost ferm convins că fostul tehnician de la FC Botoșani ar putea redresa corabia.

FC U Craiova a înregistrat 5 înfrângeri, o remiză și o victorie în cele 7 meciuri disputate în acest an. Oltenii au rămas fără șanse matematice de a accede în play-off și, mai mult decât atât, tremură pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru nu revine pe banca lui FC U Craiova. În vârstă de 43 de ani, tehnicianul a mai pregătit echipa lui Adrian Mititelu în perioada iunie 2022 – octombrie 2022. Croitoru a mai fost aproape să semneze cu FC U Craiova și în octombrie 2023, însă tehnicianul nu a fost de acord cu modul în care ar fi urmat să fie trecut în acte.

Marius Croitoru a lucrat cu Dan Vasilică la FC U Craiova

În mandatul din perioada iunie 2022 – octombrie 2022, Marius Croitoru a lucrat la FC U Craiova cu Dan Vasilică, preparatorul fizic pe care Adrian Mititelu l-a dat afară recent de la echipă. Venirea lui Croitoru în Bănie a fost confirmată la un moment dat și de președintele Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, FC U Craiova rămâne fără antrenor. Oltenii au la dispoziție 30 de zile pentru a-i găsi un înlocuitor lui Giovanni Costantino. Marius Croitoru și-a luat licență PRO în Moldova, însă nu are carnet de antrenor.

  • FC Botoșani, FC U Craiova și FC Argeș sunt echipele pe care le-a antrenat Marius Croitoru în carieră. 
  • iunie 2022 – octombrie 2022 este perioada în care Croitoru a antrenat-o pe FC U Craiova
ADVERTISEMENT