Life

Șoc la Survivor România! Jorge e trimis acasă de producători, iar Faimoșii mai pierd un om!

Survivor România All Stars este scena unor noi surprize, iar Jorge este trimis acasă de producătorii show-ului difuzat de Pro Tv.
04.03.2024 | 17:25
Soc la Survivor Romania Jorge e trimis acasa de producatori iar Faimosii mai pierd un om
Jorge este trimis acasă de la Survivor România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge părăsește, în această săptămână, echipa Războinicilor de la Survivor România, iar Faimoșii trec prin noi  momente critice în momentul jocului de imunitate pe care, evident, îl și pierd.

Jorge este trimis acasă de la Survivor România

După ce a petrecut în Republica Dominicană aproape două luni, Jorge este trimis acasă de producătorii de la Survivor România. Motivul, informează Viperele Vesele, este legat de accidentările pe care le-a suferit, descalificarea lui având loc pe motive medicale.

ADVERTISEMENT

”În Consiliu, Jorge părăsește competiția din motive medicale!”, spune sursa citată. Iar plecarea lui părea să fi fost anticipată încă de la ultmul Consiliu, atunci când Faimoșii s-au declarat revoltați de faptul că Jorge este ținut în competiție deși nu poate juca.

În altă ordine de idei, echipa Faimoșilor pierde din nou jucul de imunitate. În schimb, îl câștigă pe cel de recompensă. În orice caz, așa cum anunțau Faimoșții încă de când era eliminat Cătălin Moroșanu, o verigă slabă pleacă acasă. La înțelegere cu toată echipa, Zmărăndescu este cel care ia calea României.

ADVERTISEMENT

”Tj Miles obține colanul de imunitate personală! Echipa Faimoșilor câștigă prima recompensă de comunicare a acestui sezon (apel vocal cu o femeie importantă din viața concurentei/concurentului)! La mica înțelegere, din dorința lui Zmărăndescu, echipei Faimoșilor îl va propune pe acesta la duel și Zanni va fi propunerea lui TJ Miles.

Urmează un duel destul de amuzant între Zmărăndescu și Zanni, un duel în care, cumva inexplicabil, Zmărăndescu ia avans față de Zanni, dar îl așteaptă, totuși, pe acesta din urmă să se redreseze și să câștige duelul. O mică înțelegere care se putea termina rău pentru Faimoși! Așadar, Zmărăndescu va fi eliminat din competiție!”, mai spune sursa citată.

ADVERTISEMENT

Noi concurenți la Survivor România

Așa cum a fost deja anunțat, echipele de la Survivor România vor primi întăriri după eliminările din motive medicale prin care au trecut. Astfel, echipa Faimoșilor este întărită de Ana Pal, iar cea a Războinicilor, de Oana Ciocan. Aceasta din urmă este iubita lui Jador și, pare-se, cauza principală a descalificării manelistului de la Survivor România.

Cu toate acestea, chiar dacă săptămâna asta va fi difuzată eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, se pare că, după el, va urma Oana Ciocan. De altfel, deja, ea este în România, iar zilele trecute l-a însoțit pe Jador la o clinică de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Ana Pal, cea care intră în echipa Faimoșilor, va avea însă surpriza să dea nas în nas cu Andrei Ciobanu, fostul ei coleg din primul sezon de Survivor România. Pe atunci, cei doi au fost rivali, iar la acea vreme au provocat un scandal uriaș. Mai exact, luptătoarea s-a contrat cu Andrei Ciobanu, ajungând chiar să se îmbrâncească cu acesta din urmă.

ADVERTISEMENT