News

Șoc total în cazul Caracal. S-a aflat la un an de la dispariția Alexandrei Măceşanu. El a văzut cum a fost răpită

14.07.2020 | 08:44
Soc total in cazul Caracal Sa aflat la un an de la disparitia Alexandrei Macesanu El a vazut cum a fost rapita
Șoc total în cazul Caracal. S-a aflat la un an de la dispariția Alexandrei Măceşanu. El a văzut cum a fost răpită. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape un an de zile, tânăra Alexandra Măceșanu dispărea fără urmă în Caracal, iar din aceea zi până în prezent, totul este învăluit în mister în acest caz.

Se știe doar că Gheorghe Dincă a răpit-o pe fată, că această a reușit să sune, fără vreun efect, la 112, iar apoi…scenarii peste scenarii despre cum ar fi sfârșit fata de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Acum, la un an de la drama din Caracal, un episod necunoscut publicului iese la iveală. Un alt taximetrist din zonă a văzut cu claritate momentul răpirii fetei și i-a recunoscut pe amândoi, șofer și pasageră.

Date noi în cazul Caracal. Ce s-a aflat la un an de la dispariția Alexandrei Măceşanu

Pe 24 iulie 2020 se va împlini un an de când părinții Alexandrei Măceșanu au început să trăiască o dramă fără sfârșit. Anul trecut, fata lor, pe atunci în vârstă de 15 ani, dispărea fără urmă.

ADVERTISEMENT

Pe fondul lipsei de reacții au autorităților, din nou prinse în ”ofsaid” într-un moment important, Alexandra nu a reușit să scape din ”Casa groazei” lui Gheorghe Dincă, unde fusese dusă după răpire.

Momentul răpirii Alexandrei de către Dincă, un episod petrecut pe o stradă intens circulată din Dobrosloveni, a fost văzut de un taximetrist din zonă, familiarizat cu locul, dar mai ales cu persoanele care circulau prin zonă, fie ele din breasla sa sau clienți, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Acum, conform informațiilor din dosar, acel lucrător pe taxi recunoștea că a sesizat cu exactitate și a cunoscut personajele implicate în răpire. Din păcate, acesta nu a realizat ce s-a petrecut în realitate, el fiind convins că e vorba doar de doar o scenă obișnuită în orașul unde taximetriștii sunt ”rechini”.

Conform sursei citate, tânărul martor îl știa pe Dincă, fiind ”colegi” în breasla taximetrișitlor, oficiali sau la ”negru”. Iar pe Alexandra a identificat-o după figură și după nume, știa și pe unde stă, pentru că fata de 15 ani ieșea des ”la ocazie”.

ADVERTISEMENT

Taximetristul în cauză i-a transportat și pe părinții Alexandrei

Interesant este faptul că în urmă cu un an, în drumul spre Caracal, Tudorița și Ion Măceșanu se urcă, întâmplător, exact în mașina tânărului care văzuse, cu o zi înainte, cum Dincă o luase pe Alexandra de la ocazie.

În momentul cursei, șoferul în cauză aude discuția dintre părinții îngrijorați ai Alexandrei și, deși înțelege că a văzut ceva care se poate lega și ajuta în caz, bărbatul de la volan nu scoate o vorbă către părinții disperați.

Ulterior, declarațiile acestuia apar și ele la dosar, după ce crima a ieșit la iveală și a răscolit comunitatea. Oamenii care l-au audiat l-au întrebat pe taximetrist: ”De ce nu le-ați spus părinților că le-ați văzut fata?”.Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”.

Nu se poate spune dacă posibila intervenție a taximetristului ar fi putut ajuta la găsirea Alexandrei. Tot ceea ce se poate spune e că fata încă nu a apărut, procesul lui Dincă e departe de finalizare, iar părinții fetei sunt în continuare disperați.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Vine iureșul total în România. Schimbare uluitoare a vremii
Vine iureșul total în România. Schimbare uluitoare a vremii
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați