Life

Șocul de care a avut parte o femeie care și-a lăsat câinii nesupravegheați: ”Ar putea fi instinctul lor”

Uimirea prin care a trecut o femeie care și-a lăsat animalele de companie singure. E în natura lor să facă aceste lucruri.
23.03.2023 | 17:14
Socul de care a avut parte o femeie care sia lasat cainii nesupravegheati Ar putea fi instinctul lor
Uimirea prin care a trecut o femeie care și-a lăsat animalele de companie singure. E în natura lor să facă aceste lucruri. Sursa foto: Kennedy News and Media / Mirror
ADVERTISEMENT

Șocul de care a avut parte o femeie care și-a lăsat câinii nesupravegheați pentru o perioadă destul de scurtă. Ar putea fi instinctul lor. Ce a mărturisit Julie Saunders despre patrupedele sale, pe numele lor Rocco și Poppy.

Uimirea prin care a trecut o femeie care și-a lăsat animalele de companie singure. E în natura lor să facă aceste lucruri

Julie Saunders, o femeie în vârstă de 38 de ani, a avut parte de uimirea vieții sale după ce și-a lăsat animalele de companie singure pentru o oră. În acest timp aceasta lua cina cu familia într-o altă încăpere din casă.

ADVERTISEMENT

Rocco și Poppy, cei doi câini ai săi, au distrus un obiect extrem de valoros din sufragerie. Mai exact, labradorii s-au dovedit a fi extrem de obraznici cu noua canapea achiziționată cu suma de 500 de lire sterline.

Patrupedele au rupt obiectul de mobilier și au lăsat în urma lor grămezi de pene de rață, lucru observat de imaginile realizate de stăpâna lor. O fotografie îl arată pe Rocco, în vârstă de șapte ani, întins pe rămășițele de mobilier, umplutura fiind un fel de „camuflaj”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Poppy, în vârstă de patru ani, a fost surprinsă puțin mai stânjenită, strâmbându-se vinovată în fața aparatului de fotografiat. Aceasta are în gură o jucărie în formă de rață, ca un fel de ofrandă de pace pentru femeie.

Câinii care au distrus o canapea de 500 de lire sterline
Câinii care au distrus o canapea de 500 de lire sterline. Sursa foto: Kennedy News and Media / Mirror

Cum au ajuns câinii să rupă canapeaua de 500 de lire sterline

Femeia care locuiește în Huddersfield crede că cei doi câini au ajuns în situația de a rupe canapeaua de 500 de lire sterline în timp ce se jucau cu o minge. Se pare că aceasta a ajuns să se blocheze, patrupedele încercând să o recupereze cu labele.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Julia consideră că atunci când a început să le miroasă a pene de rață și-au folosit instinctele sălbatice pentru că sunt animale de vânătoare. Din fericire, stăpâna nu s-a supărat și crede că lucrurile se pot repara.

„Când am intrat, m-am gândit doar doamne. Erau pene de rață peste tot. Poppy a venit la ușă cu o jucărie în gură, dar Rocco era doar întins pe canapea și nu s-a mișcat. A fost atât de amuzant.

ADVERTISEMENT

Am făcut poze imediat, dar nu am putut striga la ei pentru că sunt prea drăguți pentru a fi supărată. A trebuit doar să râd. Poate că au mirosit pene de rață și s-au jucat cu ele. Sunt câini de vânătoare”, a declarat femeia pentru Mirror.

ADVERTISEMENT