Life

Șofer de BMW, filmat în timp ce fură cartofi din fața unui magazin. “A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol”

Cum a reușit șoferul unui bolid să fure un sac de cartofi. Imaginile cu el au făcut înconjurul internetului și au stârnit amuzamentul tuturor
14.12.2023 | 22:57
Sofer de BMW filmat in timp ce fura cartofi din fata unui magazin A bagat de 30 de lei motorina si a ramas cu stomacul gol
Cum a sustras șoferul unui BMW un sac de cartofi Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Situațiile extrem cer măsuri extreme. A demonstrat-o, de curând, un șofer de BMW. Acesta a fost surprins de camerele de vedere în timp ce fura cartofi dintr-un fața unui magazin.

Șoferul s-a făcut de râs în fața tuturor

Aparențele înșală, iar dovadă concretă a acestui fapt este un șofer din Buzău. Proprietarul unui BMW de zeci de mii de euro a arătat că nu strică dacă pune mâna pe ceva gratis. Surprins de camerele de filmat, acesta s-a făcut de râs în fața tuturor.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea care nu îi face deloc cinste șoferului a avut loc într-un sat din Buzău. De nicăieri, la un moment dat, a apărut un șofer care a oprit mașina în fața unui magazin. Ceea ce s-a întâmplat la scurt timp după i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Șoferul a oprit mașina în fața unui magazin din comuna buzoiană Smeeni. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a pus mâna pe un sac de cartofi expus în fața magazinului.

ADVERTISEMENT

Deși multă lume ar fi tentată să creadă că aceasta urma să plătească marfa, realitatea este cu totul și cu totul alta. Șoferul a înșfăcat sacul de cartofi și a plecat cu el. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au făcut înconjurul internetului.

Gestul bărbatului i-a revoltat pe localnicii din Smeeni

Așa cum era de așteptat, din peisaj nu au lipsit deloc nici comentariile internauților, majoritatea lor fiind chiar din localitatea Smeeni. În imaginile respective, se vede foarte clar cum bărbatul intră în magazin.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, șoferul BMW-ului iese din magazin, se uită în toate părțile, după care pune mâna pe un sac de cartofi și îl aruncă direct în portbagaj. În tot acest, acesta nici nu își imagina că este filmat de camerele de supraveghere.

Oamenii au fost de-a dreptul uimiți de faptul că șoferul BMW-ului s-a pretat la un asemenea gest. Având în vedere că nu conducerea deloc o mașină ieftină, cu toții s-ar fi așteptat ca acesta să plătească pentru marfa luată.

ADVERTISEMENT

Cu sacul de cartofi în portbagajul BMW-ului, șoferul nu s-a făcut de râs doar în localitatea Smeeni, ci și în întreaga țară. Povestea lui a circulat cu viteza luminii și a dat naștere multor glume, care mai de care mai amuzante.

Tigaie avea, îi lipseau cartofii” sau “A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol”, sunt doar câteva dintre replicile lăsate în online, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: