News

Șofer din Bacău, omorât în bătaie pentru că a atins oglinda unei mașini. Poliția a reținut doi suspecți

Un bărbat din Bacău, în vârstă de 53 de ani, a fost omorât în bătaie de un șofer nervos. Motivul e incredibil: victima ar fi atins oglinda unei mașini.
07.07.2022 | 10:39
Sofer din Bacau omorat in bataie pentru ca a atins oglinda unei masini Politia a retinut doi suspecti
Un bărbat a fost ucis în Bacău, pentru o oglindă. Foto: ObservatorNews
ADVERTISEMENT

Incidentul dramatic de pe străzile din Bacău s-a produs în fața unei școli cunoscute din oraș, miercuri seara. Un conflict în trafic a escaladat și s-a ajuns la crimă, potrivit Observatornews.ro.

Bărbat ucis în trafic, în Bacău

Totul, pentru că un bărbat în vârstă de 53 de ani a atins oglinda retrovizoare a unui alt autoturism. Șoferul rival a coborât din mașină și l-a lovit violent pe bărbat, care a căzut la pământ.

ADVERTISEMENT

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul băcăuanului și l-au identificat pe agresor. Șoferul bătăuș, alături de pasagerul din mașină, au fost conduși la audieri.

”În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii bacauani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacau.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

În urma activităților desfășurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a transmis IPJ Bacău. Oamenii legii vor încerca să afle care au fost circumstanțele care au dus la decesul victimei.

ADVERTISEMENT

Incidentul șocant vine la doar câteva luni după ce o bătaie similară, în trafic, șoca opinia publică din Iași. În martie 2022, pe sensul de mers Maternitatea ”Elena Doamna Bucșinescu”, un șofer de BMW i-a pus viața în pericol unui alt șofer, șicanându-l în trafic.

Ulterior, șoferul de BMW a coborât din mașină, după ce a oprit în mijlocul drumului, și a încercat să îl scoată din mașină pe celălalt șofer. Din fericire, victima s-a blocat în mașină și agresorul s-a dat bătut.

ADVERTISEMENT

Potrivit Codului rutier, conducătorii agresivi în trafic riscă o penalitate de 5 puncte, dar și suspendarea permisului pentru 30 de zile. Cu toate acestea, astfel de incidente sunt foarte dese pe străzile din România, indiferent de zonă.

ADVERTISEMENT
Tags: