News

Șofer român de TIR, în stare gravă, după ce a fost strivit într-un accident pe o autostradă din Germania. Video

18.05.2020 | 09:46
Sofer roman de TIR in stare grava dupa ce a fost strivit intrun accident pe o autostrada din Germania Video
Șofer român de TIR, în stare gravă, după ce a fost strivit într-un accident pe o autostradă din Germania. Sursa foto: westfalen-blatt.de
ADVERTISEMENT

Un șofer român de TIR se află în stare foarte gravă la spital, după ce cabina sa a fost pur și simplu strivită într-un accident petrecut în Germania, pe o autostradă.

Șofer român de TIR, în stare gravă, după ce a fost strivit într-un accident în Germania

Un șofer român de TIR a suferit răni extrem de grave și a ajuns în stare critică la spital, după un teribil accident produs sâmbătă, 16 mai 2020, pe autostrada A2 din Germania, între orașele Hanovra și Bielefeld.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, conducătorul român care se afla la volanul unui TIR încărcat cu oțel nu a sesizat blocajul din trafic și a intrat cu viteză, pe banda din dreapta, în spatele unei alte semi-remorci, scrie Westfalen.

Într-o primă fază, un alt accident rutier s-a produs în zonă, motiv pentru care s-a creat un ambuteiaj.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru șoferul român de TIR aflat pe autostradă, el a observat prea târziu un alt TIR care era oprit în coloană, în fața sa, și a intrat în plin în remorca acestuia.

În urma coliziunii deosebite de grave dintre cele două utilaje, cabina TIR-ului condus de român a fost distrusă în totalitate, iar bărbatul a rămas încarcerat.

ADVERTISEMENT

Șoferul român, transportat cu elicopterul la spital

La fața producerii evenimentului rutier extrem de grav au ajuns repede mai multe echipaje de ajutor. Pompierii au lucrat zeci de minute pentru a-l scoate din cabina deformată pe român, iar apoi l-au predat unui echipaj medical, notează sursa citată.

Românul a fost transportat cu un elicopter, în stare critică, la un spital din zonă. Nu se știu informații noi despre starea sa medicală până în prezent.

ADVERTISEMENT

O altă persoană implicată în accident a fost rănită grav. În total, cinci persoane au fost rănite în acest accident. Poliția estimează faptul că daunele materiale provocate de acest accident se ridică la circa un milion de euro.

După acest eveniment, blocarea benzilor de mers ale autostrăzii a durat 15 ore, iar circulația a fost reluată abia duminică dimineața.

ADVERTISEMENT