News

Șoferul cu Porsche care a furat o găleată și un mop ”recidivează”. Gestul său, la câteva zile după rușine. Video

Șoferul cu Porsche, devenit viral pe internet după ce a furat o găleată și un mop, ”recidivează”. Ce a făcut acesta, la câteva zile după incident.
08.07.2023 | 14:04
Soferul cu Porsche care a furat o galeata si un mop recidiveaza Gestul sau la cateva zile dupa rusine Video
Ce a făcut șoferul cu Porsche care a furat o găleată și un mop la câteva zile după incident. Cum a fost surprins la spălătorie. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șoferul cu Porsche din Brașov care a furat o găleată și un mop de la o spălătorie din oraș ”recidivează”. Gestul său, comis la câteva zile după rușine, a fost surprins din nou de camerele de luat vederi.

Ce a făcut șoferul cu Porsche care a furat o găleată și un mop la câteva zile după incident. Cum a fost surprins la spălătorie

La începutul acestei săptămâni, un bărbat înstărit la prima vedere, posesor al unui Porsche, a ajuns vedetă negativă pe Facebook. Acesta a fost filmat în momentul în care fură pur și simplu o găleată și un mop dintr-o spălătorie auto din județul Brașov.

ADVERTISEMENT

După acest incident, pe cât de ciudat, pe atât de rușinos pentru individ, poliția a anunțat că face cercetări. ”În urma apariției în mediul online a unei înregistrări video, în care se observă o persoană care introduce o găleată și o perie în autoturismul său, parcat în incinta unei spălătorii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au demarat cercetări, în urma cărora aceasta a fost identificată.

Polițiștii desfășoară în continuarea activități pentru clarificarea situației de fapt”. Ancheta nu a avut viață lungă. Peste doar câteva zile, bărbatul și-a ”îndreptat” păcatul.

ADVERTISEMENT

Astfel, șoferul autoturismului de câteva zeci de mii de euro a înapoiat bunurile. Cel mai probabil, printre userii care au văzut clipul video s-au numărat şi apropiați ai șoferului cu Porsche. Probabil atenționat de rușinea sa, bărbatul s-a gândit să-și repare greşeala.

De data aceasta, bărbatul a vrut să pară mai umil. A apărut acum în postura unui şofer cu Audi. Conștient fiind că este filmat de camerele de supraveghere din zonă, a înapoiat mopul şi găleata furate.

ADVERTISEMENT

Filmarea cu șoferul de Porsche a adunat peste 600.000 de vizualizări pe Facebook

Acțiunea ”găleata și mopul” din urmă cu câteva zile, publicată pe Facebook de cei de la ”Polițiștii au umor”, a strâns peste 600.000 de vizualizări și mii de reacții: comentarii / distribuiri.

Același cont de socializare a publicat și momentul returnării. Cum era de așteptat, acesta a adunat numeroase reacții critice sau ironice din partea internauților. Iată câteva dintre acestea:

ADVERTISEMENT
  • ”Săracul, s-a făcut de râs de două ori. România anului 2023”.
  • ”Cu bun simt, și-a făcut treaba și a adus-o înapoi, un exemplu de urmat, bravo, și noi îl credeam hoț”.
  • ”Păi, așa este normal, când împrumuți ceva, le folosești și apoi le aduci înapoi. Mare om!”
  • ”Și-a revenit din beție…MISSION PASSED+RESPECT+10 RON CREDIT”.
  • ”Nu mai judecați omul, poate în spatele acestor fapte se află o nevastă mereu nemulțumită”.
ADVERTISEMENT