News

Video. Momentul în care șoferul unui Porsche pleacă, dintr-o spălătorie, cu găleata și peria. Dovada că și bogații o duc rău

Video. Momentul în care șoferul unui Porsche ia găleata și peria dintr-o spălătorie. Imaginile au fost postate pe internet.
05.07.2023 | 08:14
Video Momentul in care soferul unui Porsche pleaca dintro spalatorie cu galeata si peria Dovada ca si bogatii o duc rau
Video. Momentul în care șoferul unui Porsche pleacă cu găleata și peria. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Captura
ADVERTISEMENT

Video. Momentul în care șoferul unui Porsche pleacă, dintr-o spălătorie, cu găleata și peria. În cazul în care credeați că posesorii mașinilor de lux o duc bine, aceste imagini par să contrazică ideile preconcepute despre „bogații” cu Porsche.

Video. Momentul în care șoferul unui Porsche pleacă, dintr-o spălătorie, cu găleata și peria

Scena neobișnuită a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la o spălătorie auto cu fise. În imagini apare un bărbat care conduce un Porsche. La un moment dat, acesta oprește și coboară din mașina de lux.

ADVERTISEMENT

Ceea ce face este de-a dreptul surprinzător. Fără să dea senzația că s-ar grăbi, oarecum relaxat, șoferul merge spre locul în care se aflau găleata și peria folosite pentru spălarea mașinilor. Apoi, le ia și le bagă în Porsche.

Aruncă o privire în jur, cel mai probabil pentru a se asigura că nu a fost văzut, iar apoi urcă la volanul mașinii de lux și pleacă. Videoclipul a fost apărut în mediul online, pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, oamenii au lăsat zeci de comentarii spumoase. „Poți să scoți omul din sat! Dar satul din om nu.”/ „Săracul cu Porsche”/ „A jucat banii pt mop la pacanele?”/ „Cleptomanie, aia e”/ „Păcat de mașina”/ „Țăranu’ poate avea și avion privat, tot fură el ceva”, sunt câteva dintre comentariile pline de ironie, lăsate de internauți.

Câțiva dintre aceștia au încercat să găsească explicații pentru gestul de neînțeles al bărbatului, având în vedere că se afla la volanul unei mașini pe care nu toți românii și-o permit. „Poate-i găleată omului, a venit mai de vreme a spălat și a uitat-o. N-am văzut nicăieri o asemenea găleată pe pista, la ce ți-ar trebui”, este comentariul lăsat de o femeie.

ADVERTISEMENT

Un Porsche, blocat în noroi, „salvat” cu un tractor

Un incident care îl are în prim-plan tot pe conducătorul auto al unui Porsche, s-a produs în comuna Bozioru județul Buzău. În luna aprilie, un șofer din București s-a aventurat într-o drumeție forestieră, pe un teren accidentat.

Însă, pentru că mașina nu era echipată cu pneuri corespunzătoare, bărbatul a rămas blocat cu bolidul în noroi. În autoturism se aflau cinci persoane, inclusiv trei copii. Șoferul a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților.

ADVERTISEMENT

„Deși traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului”, au transmis autoritățile, la vremea respectivă. La fața locului a fost o mobilizare imensă de forțe. Au ajuns jandarmi, voluntari și reprezentanți ai ISU Buzău. În cele din urmă, mașina de lux a fost scoasă din noroi cu ajutorul unui tractor vechi.

 

ADVERTISEMENT
Tags: