Life

Șoferul român cu cel mai impresionant TIR. Atrage privirile oriunde ajunge cu el: “Dorm foarte bine în sicriu”

Șoferul român care deține cel mai impresionant TIR. A cheltuit mulți bani pentru a-l decora și atrage toate privirile cu el.
09.08.2023 | 07:31
Soferul roman cu cel mai impresionant TIR Atrage privirile oriunde ajunge cu el Dorm foarte bine in sicriu
Cum a ales un șofer român să-și decoreze TIR-ul. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este șoferul român cu cel mai impresionant TIR, decorat într-un stil neconvențional. Toată lumea este fascinată de modul în care arată camionul atât la exterior, cât și în interior.

Șoferul român cu cel mai impresionant TIR. Cum a ales să decoreze camionul

Un șofer de camion este foarte pasionat de ceea ce face și a ales să-și decoreze TIR-ul după bunul plac. Românul a investit zeci de mii de euro pentru a-și tuna camionul într-un stil cu totul inedit.

ADVERTISEMENT

Recent, a avut loc un eveniment dedicat camioanelor, Truck Tuning Art, care s-a ținut la Alba Iulia în weekend-ul 5-6 august. Mai bine de 100 de șoferi pasionați au venit la eveniment pentru a-ș expune camioanele tunate în diverse moduri.

Mulți au ales să-și decoreze camioanele în tot feluri de stiluri neobișnuite. Unii chiar folosind personaje din filme precum Iron Man, Venom și Hulk sau legende ca Dracula.

ADVERTISEMENT

Camionul unuia dintre șoferi, Ovidiu Orădan din Arad, a ieșit in evidență prin pictura și decorațiunile din interior care trimit cu gândul la războaiele lui Vlad Țepeș cu turcii.

Pe camion apar și otomani trași în țeapă, dar și o imagine cu castelul Bran. Interiorul camionului este îmbrăcat cu piele, pe care sunt inscripționate însemne din poveștile cu vampiri și vârcolaci.

ADVERTISEMENT

Cabina camionului nu are un pat, ci un sicriu alb, pe care șoferul a spus că doarme foarte bine atunci când are curse prin Europa. Românul a vrut să decoreze vehiculul în acest fel pentru a-și reprezenta țara oriunde merge, iar oamenii îi cer fotografii atunci când văd camionul.

Nu doar cabina este pictată în acest fel, ci și semiremorca de tip izotermă. În interior mai sunt și alte tematici românești, dar și decorațiuni mai neobișnuite, cum ar fi sicriul, statuetele sau cănile cu motive specifice.

ADVERTISEMENT

“Am tunat camionul într-o temă românească, ca pe oriunde merg să reprezentăm țara de unde suntem. Oriunde m-am dus în Europa am impresionat și mi s-au cerut fotografii. Și da, dorm foarte bine în sicriu”, a spus Ovidiu Orădan, potrivit Adevărul.

Cât au costat decorațiunile pentru camion

Decorațiunile din interior au fost realizate manual, iar procesul a durat aproximativ opt luni atât pentru autotractor, cât și pentru semiremorcă. Șoferul a investit peste 70.000 de euro pentru aceste decorațiuni cu tematică specifică.

Ovidiu Orădan deține o firmă de transport marfă. Camionul său decorat cu elemente tematice inspirate de Dracula a parcurs până acum peste 500.000 de kilometri.

ADVERTISEMENT