Life

Sofia Vergara, postare incendiară. Imaginația bărbaților a luat-o razna total

Sofia Vergara, imagine provocatoare în online. Gândurile bărbaților au luat-o pe alte căi. Cum arată actrița la 50 de ani.
30.06.2023 | 23:41
Sofia Vergara postare incendiara Imaginatia barbatilor a luato razna total
Sofia Vergara, imagine provocatoare în online. Gândurile bărbaților au luat-o pe alte căi. Cum arată actrița la 50 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta renumită din serialul ABC Modern Family a distribuit recent o postare incendiară. Imaginaţia bărbaţilor a luat-o razna total. Peste 1,3 milioane de persoane au apreciat dezinvoltura și îndrăzneala frumoasei șatene.

Sofia Vergara, imagine provocatoare în online. Gândurile bărbaților au luat-o pe alte căi. Cum arată actrița la 50 de ani

Sofia Vergara le-a arătat celor care o urmăresc în online o imagine provocatoare. Gândurile bărbaților au luat-o pe alte căi, dovadă comentariile și aprecierile venite din partea acestora. Nici femeile nu s-au lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul și actrița columbiano-americană arată extraordinar la 50 de ani, dovadă chiar fotografia în costum de baie realizată în curtea casei sale. Vedeta s-a bucurat din plin de razele soarelui pe care le adoră.

„A mea este vara!”, este descrierea care însoțește poza de peste 1,3 milioane de like-uri de pe pagina personală de Instagram. Sharone Stone și actrița Diana Dumitrescu au apreciat instant postarea frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT

După cum se poate observa este vorba de o fotografie rară într-un costum de baie negru format din două piese, ceea ce o face și mai specială. Sofia Vergara scoate la iveală foarte multă piele datorită acestor articole vestimentare.

Imaginea, care este, de fapt, un selfie, este realizatp la piscina înconjurată de palmieri și foarte multă verdeață. Părul vedetei are un aspect natural, fiind drept, în timp ce machiajul este realizat cu rimel și puțin fard roz.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil imaginația bărbaților a luat-o razna pentru că celebra actriță face topless, având picioarele încrucișate în aer. Într-o mână are un SPF compact de la brandul său de frumusețe care oferă o gamă largă de produse.

Sofia Vergara, la plajă și în vacanță
Sofia Vergara, la plajă și în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sofia Vergara, aprecieri din partea fanilor

„Nu cred că există o femeie mai frumoasă în lume”, „Vreau să știu cum de arată atât de tânără. Pare că are 30 de ani”, „Ai un crop perfect și ești atât de sexy”, sunt o parte din aprecierile fanilor.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă se menține în formă maximă la 50 de ani. Sofia Vergara are o siluetă de invidiat și pare că timpul a stat în loc pentru ea pentru că este neschimbată față de perioada în care lucra ca fotomodel. A cucerit publicul cu buzele sale pline și cu picioarele lungi.

ADVERTISEMENT