Life

Sofia Vicoveanca, vacanță de vis într-un colț de paradis primită în dar de la fiul său: „Mi-am îmbogățit sufletul!”

Sofia Vicoveanca a petrecut șapte zile de vis în Bali și a făcut dezvăluiri uimitoare despre vacanța pe care o va păstra mereu în suflet.
21.02.2023 | 17:11
Sofia Vicoveanca vacanta de vis intrun colt de paradis primita in dar de la fiul sau Miam imbogatit sufletul
Sofia Vicoveanca a petrecut șapte zile în Bali. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

În vârstă de 81 de ani, Sofia Vicoveanca nu ia niciodată pauză. Doamna cântecului popular românesc călătorește mult și în toate colțurile lumii, pentru a se bucura de toate frumusețile pe care natura le oferă, iar recent a petrecut șapte zile în Bali.

Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali, la 81 de ani

Pentru Sofia Vicoveanca, vârsta este doar un număr, căci interpreta de muzică populară duce o viață activă și se menține în formă chiar și la cei 81 de ani ai săi. Artista călătorește în lumea întreagă, numai de opt ori mergând în vizită la Mormântul Sfânt. 

ADVERTISEMENT

Cel mai recent, Sofia Vicoveanca a petrecut șapte zile în Bali, iar la întoarcerea din călătorie, a fost invitată în emisiunea de weekend a lui Teo Trandafir pentru a vorbi despre felul în care a trăit și a perceput uimitoarea experiență, primită cadou de la fiul său.

„Băiatul meu m-a luat în vacanță, sinceră să fiu. Mergem cu băiatul și cu nepoata cea mică în Bali, în Indonezia. Nu am fost, de-aia m-am și prins în horă. Am fost în Kenya și în alte locuri, dar aici nu. Au ales Vlad și nepoțica mea și mă duc pentru că mai văd și eu lume.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă interesează în primul rând de căldură, de cum este clima. Acum este perioada ploilor, dar vom prinde timpuri și mai bune. Vacanța în Bali a fost cadou de la băiat. Puteam să refuz așa ceva? Nici el nu refuză de la mine”, a spus Sofa Vicoveanca înainte de vacanță, citată de Libertatea. 

Astfel, îndrăgita cântăreață de muzică populară a mărturisit că este fericită că are ocazia de a vizita asemenea locuri. Sofia Vicoveanca a fost plăcut surprinsă de tot ceea ce i-a fost dat să vadă în jurul său și s-a emoționat la vederea culturii locuitorilor din Bali.

ADVERTISEMENT

„Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!” a spus Sofia Vicoveanca vizibil emoționată.

Sofia Vicoveanca: „E de ținut minte”

Unul dintre lucrurile care au cucerit-o pe Sofia Vicoveanca a fost mulțimea de scutere pe care localnicii, indiferent de vârstă, călătoreau. Vedeta a văzut chiar și mame cu copii în brațe, care alăptau din mers.

ADVERTISEMENT

„Când am ieșit, am zis: ‘Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!’… erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la sân”, a adăugat Sofia Vicoveanca în emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D.

Totodată, Sofia Vicoveanca a fost încântată de înțelegerea dintre participanții la trafic și de faptul că nu era deloc nevoie de intervenția polițiștilor. De asemenea, cântăreața a dezvăluit ce și-ar fi dorit să aducă cu ea acasă.

„Era o înțelegere deplină, n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte! Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!”, a mărturisit artista.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor