Life

Sofia Vicoveanca va merge pentru a opta oară la Mormântul Sfânt. Dorința artistei în vârstă de 81 de ani

Sofia Vicoveanca pleacă pentru a opta oară la Mormântul Sfânt. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 81 de ani, are o anumită dorință.
24.11.2022 | 09:46
Sofia Vicoveanca va merge pentru a opta oara la Mormantul Sfant Dorinta artistei in varsta de 81 de ani
Ce vrea să facă Sofia Vicoveanca la Mormântul Sfânt. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca se pregătește să meargă într-un pelerinaj, la Ierusalim, mai exact, la Mormântul Sfânt. De 7 ori a fost solista de folclor, până acum, în zonă.

Sofia Vicoveanca pleacă pentru a opta oară la Mormântul Sfânt. Care este motivul

Sofia Vicoveanca (81 de ani) se va deplasa în Ierusalim înainte de Crăciun, pe data de 13 decembrie. Artista a fost întrebată în cadrul unui post de televiziune ce o determină să se ducă pentru a opta oară la mormântul lui Iisus.

ADVERTISEMENT

Faimoasa cântăreață vrea să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ceea ce i-a oferit până acum, mai ales pentru că îi oferă în continuare posibilitatea să aibă concerte.

”Pe 13 decembrie voi pleca la Mormântul Sfânt. Ce e aia oboseală? N-am înțeles. Am fost de șapte ori, știu, cunosc (…)

ADVERTISEMENT

Nu am o dorință aparte, mă duc să mă închin, să mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot drumul pentru tot drumul pe care mi l-a croit în viață.

Este un drum pe care nu l-a bănuit nimeni, nici eu și vreau să îi mulțumesc. Mă duc să mă închin. Mă duc cu sufletul în pază să îl pun acolo, asta vreau să fac”, a spus interpreta pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca are o carieră în muzică de peste trei decenii

De 33 de ani Sofia Vicoveanca bucură sufletele românilor cu melodiile sale și îi este recunoscătoare Celui de Sus pentru asta. Întrebată și dacă de obicei pleacă din Ierusalim mai ușurată, solista a spus că își va da seama la revenirea în România.

”Vă spun când voi veni. Nu poți intra în adâncul omului. Sunt foarte multe elemente care contribuie, depinde de frig, de cald, te doare ceva, nu știu.

ADVERTISEMENT

Am 81 de ani. Eu nu mă duc acolo să mi se dea răspuns, eu mă duc să mulțumesc”, a mai detaliat Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară și s-a remarcat de-a lungul timpului și prin firea sa credincioasă. Într-un interviu pentru Click, Sofia Vicoveanca a precizat că ține postul Crăciunului, dar având în vedere evenimentele unde este chemată să cânte și pentru că are nevoie de energie, nu poate evita lactatele.

ADVERTISEMENT