Life

Sonia Trifan și Andrei Neagoe, divorț după 5 ani de mariaj. Ce motiv a invocat designerul

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au pus punct mariajului, după ce și-au unit destinele în anul 2016. Creatoarea de modă a fost cea care a pus piciorul în prag.
25.04.2022 | 23:11
Sonia Trifan si Andrei Neagoe divort dupa 5 ani de mariaj Ce motiv a invocat designerul
Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat. De ce s-au separat după 5 ani de căsnicie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Blondina și fostul jucător de fotbal nu mai formează o familie de ceva vreme. Potrivit click.ro, cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș de aproximativ 2 ani și chiar au semnat actele prin care sunt liberi de orice angajament.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat. De ce s-au separat după 5 ani de căsnicie

Sonia Trifan și Andrei Neagoe ar fi divorțat la finalul anului trecut, după ce au depus actele la notar. Designerul este cel care a ales să se despartă de partenerul de viață cu care încerca să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a încercat o perioadă destul de lungă să rămână însărcinată, însă relația cu partenerul de viață s-a deteriorat. Sursa menționată mai arată că, cei doi nu mai formează un cuplu de circa 2 ani.

În ceea ce privește motivul invocat de blondină, acesta se pare că este infidelitatea soțului. Sonia Trifan nu a reușit să treacă peste acest impediment și a decis să nu mai acorde o a doua șansă mariajului său.

ADVERTISEMENT

Se pare că acest lucru o face pe vedetă să ascundă că a divorțat de Andrei Neagoe, cu care de altfel nu mai are nicio imagine în mediul online. Creatoarea de modă a șters toate pozele în care apăreau împreună.

Sonia Trifan, mariaj destrămat după 5 ani

Cu toate acestea Sonia Trifan și fostul jucător de fotbal au apărut împreună la o emisiune în urmă cu ceva timp, unde ar fi încercat să păstreze aparențele legat de povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Andrei Neagoe a renunțat să joace pentru a fi alături de designer, doar că în prezent dragostea sa se îndreaptă către o altă femeie. Sportivul are o nouă relație sentimentală alături de o tânără cu care locuiește după divorț.

Mai mult decât atât, fostul soț al creatoarei de modă este gata să-și întemeieze o familie împreună cu actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT