Life

Sophia Loren, de urgență la spital. Medicii au operat-o

Sophia Loren a fost de urgență la spital, în acest weekend. Vedeta a fost operată imediat cum a ajuns. Ce a pățit și cum se simte.
25.09.2023 | 13:05
Sophia Loren de urgenta la spital Medicii au operato
Sophia Loren, de urgență la spital. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Sophia Lorena a fost dusă de urgență la spital după ce a suferit mai multe fracturi. Artista a fost operată de urgență din cauza acestora.

Sophia Loren, de urgență la spital

Informațiile arată că Sophia Loren a căzut în domiciliul ei din Elveția și a suferit mai multe fracturi inclusiv una la nivelul femurului. Accidentul a avut loc duminică, iar actrița a fost operată de urgență.

ADVERTISEMENT

“O căzătură la domiciliul ei din Geneva i-a provocat doamnei Loren fracturi la șold. Operată cu un rezultat pozitiv, ea va trebui acum să observe o scurtă perioadă de recuperare și să urmeze un drum de reabilitare”, a arătat o declarație.

Veștile privind starea de sănătate a celebrei actrițe au fost date pe rețelele de socializare.

Cum se simte actrița după operație

Un restaurant care îi poartă numele actriței și care urma să fie deschis marțea aceasta a transmis că Sophia Loren se simte bine.

ADVERTISEMENT

Aceasta se va întoarce în curând printre cei dragi și are nevoie de ceva timp pentru a se recupera. Operația a decurs bine.

„Din fericire, totul a decurs spre bine și doamna se va întoarce printre noi foarte curând. Întreaga echipă de la restaurantul Sophia Loren profită de această ocazie pentru a-i ura o recuperare rapidă”, a arătat restaurantul Sophia Loren pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Sophia Loren a împlinit de curând 89 de ani și trebuia să primească premiul de cetățean de onoare al orașului Bari din Italia.

Desigur că toate angajamentele publice pe care actrița le luase au fost anulate la momentul aflarii problemelor sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Aceasta va trece printr-o perioadă de convalescență destul de lungă, fiind nevoie de timp să se recupereze după această căzătură.

Sursele din străinătate spun că actrița este acum îngrijită nu numai de medici ci și de cei doi fii ai săi. Carlo și Edoardo se află alături de ea la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: