Life

Sora lui Celine Dion, anunț trist despre boala de care suferă artista: “Nu găsim niciun medicament care să funcționeze”

Sora lui Celine Dion, anunț trist despre boala rară de care suferă cântăreața. Ce se întâmplă cu artista după diagnosticul crunt.
04.08.2023 | 13:15
Sora lui Celine Dion anunt trist despre boala de care sufera artista Nu gasim niciun medicament care sa functioneze
Ce se întâmplă cu Celine Dion. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sora lui Celine Dion a făcut un anunț trist despre boala rară cu care artista a fost diagnosticată anul trecut. Cântăreața luptă în continuare, dar încă nu s-a găsit un medicament pentru această afecțiune.

Ce anunț trist a făcut sora lui Celine Dion despre boala artistei. Veștile nu sunt bune

Cântăreața în vârstă de 55 de ani a fost diagnosticată cu o boală rară, sindromul persoanei rigide, din cauza căreia nu se mai poate mișca în mod obișnuit. Din cauza acestei afecțiuni, artista riscă să nu mai urce vreodată pe scenă.

ADVERTISEMENT

În prezent, Celine Dion s-a izolat la casa ei în valoare de peste un milion de dolari din Las Vegas, acolo unde se află copiii ei, René-Charles, Eddy și Nelson, care încearcă s-i aline suferința.

Claudette și Linda, surorile cântăreței, sunt alături de ea, iar aceasta din urmă s-a și mutat cu ea. Din păcate, veștile despre starea de sănătate a lui Celine Dion nu sunt bune.

ADVERTISEMENT

Deși artista încearcă să fie optimistă și să-și continue munca, sora ei, Claudette, consideră că are nevoie de odihnă. Celine Dion muncește în continuare și nu vrea să renunțe.

“Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează mult. Este conectată cu cei mai buni specialiști în domeniu, care studiază această boală rară. Sincer, cred că în mare parte are nevoie să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Este mereu activă, conectată, nu renunță, vrea să fie în top când vine vorba de meseria ei, dar, la un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să asculți asta”, a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal, citată de Daily Mail.

Până acum nu s-a găsit niciun medicament care ar putea să o ajute pe cântăreață cu boala de care suferă. Cu toate acestea, apropiații au speranță și încredere că va fi mai bine.

ADVERTISEMENT

“Avem încredere în ea. Este ceva înnăscut la ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei. Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să ai speranță”, a adăugat sora celebrei cântărețe.

Boala de care suferă Celine Dion este una neurologică extrem de rară și afectează o persoană la un milion. Din cauza diagnosticului primit, vedeta a fost nevoită să-și amâne și chiar să-și anuleze mai multe concerte.

ADVERTISEMENT