Life

Sora lui Theo Rose, dezvăluiri despre tatăl cântăreței: „Un bărbat dur”

Sora lui Theo Rose a vorbit despre tatăl ei și al partenerei lui Anghel Damian, într-o emisiune de televiziune. Ce a dezvăluit Raluca?
04.06.2023 | 15:28
Sora lui Theo Rose dezvaluiri despre tatal cantaretei Un barbat dur
Sora lui Theo Rose, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Sora lui Theo Rose, cântăreață și ea, doar că de muzică populară, a făcut câteva destăinuiri neașteptate despre familia ei.

Sora lui Theo Rose abia așteaptă să își strângă nepoțelul în brațe

Raluca Diaconu a vorbit despre cât de emoționată e să fie nașă și mătușă, căci în curând, vedeta din Clanul va aduce pe lume un băiețel.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre familie, eșecuri și succese, Raluca a ținut să facă o confesiune în premieră, în emisiunea Teo Show de la Kanal D. A spus că tatăl lor a fost un bărbat destul de dur, dar că timpul l-a mai îmblânzit.

Când era mai tânără, Raluca Diaconu și-a dorit un bărbat care să nu semene deloc cu tatăl ei, din cauza durității acestuia. Cu timpul, a realizat că a greșit, iar de omul pe care îl plăcuse a și divorțat după aceea.

ADVERTISEMENT

Sora lui Theo Rose a mărturisit că toată familia este extrem de încântată de bebelușul pe care iubita lui Anghel Damian îl așteaptă.

„Sunt fericită că în familia noastră o să vină, în sfârșit, un prunc, pentru că așteptăm asta de o perioadă. E un semn că Dumnezeu, atunci când consideră, le așază cum nu se poate mai bine. Sunt încântată că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții. Îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta”, a declarat sora lui Theo Rose, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Raluca Diaconu: „Tata era un bărbat dur”

Raluca Diaconu a fost tot timpul alături de sora ei, nu doar de când este însărcinată. Până să devină atât de populară, Raluca a fost cea care a împins-o mereu de la spate pe Theo și a încurajat-o de fiecare dată.

Teo Trandafir a întrebat-o pe Raluca Diaconu dacă există ceva ce ar vrea să îi spună tatălui ei, după ce aceasta a interpretat, în cadrul emisiunii, o melodie dedicată părinților.

ADVERTISEMENT

În clipa aceea, sora lui Theo Rose și-a deschis sufletul așa cum n-a mai făcut-o niciodată. „În momentul în care am ales bărbatul cu care am fost căsătorită, l-am ales ca să nu semene cu tata. Asta pentru că tata, când eram copil, era un bărbat dur.

Desigur, am făcut o mare greșeală. Tata oricum s-a schimbat foarte mult. E un bărbat care a fost foarte dorit și cred că am văzut în el un bărbat cum era, dar pe jumătate, căci tata era atât de dur. Dar acum tata s-a mai îmblânzit”, a completat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose.

 

ADVERTISEMENT