Life

Sora regretatului Petrică Mâțu Stoian, apel disperat. Nici acum nu știe de ce a murit artistul: „Nu vor să se afle ce s-a întâmplat”

Maria Tărchilă, sora regretatului Petrică Mâțu Stoian, nu are liniște. La doi ani de la moartea subită a fratelui său, nu știe cauza.
08.02.2024 | 00:12
Sora regretatului Petrica Matu Stoian apel disperat Nici acum nu stie de ce a murit artistul Nu vor sa se afle ce sa intamplat
Maria Tărchilă nu are liniște după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut doi ani și jumătate de când Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în mod surprinzător, la doar 61 de ani. De atunci, sora lui nu-și găsește liniștea și vrea să știe cine este vinovat pentru moartea artistului.

Maria Tărchilă vrea să știe de ce a murit Petrică Mâțu Stoian

Pe 6 noiembrie 2023 s-au împlinit doi ani de când Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață. Artistul avea numai 61 de ani și de bună voie s-a dus la o clinică de recuperare post-COVID19, unde urma să aibă parte de un tratament într-o cameră hiperbară.

ADVERTISEMENT

Imediat după aceea, au început problemele de sănătate, iar cântărețul a murit chiar la două zile după ce filma alături de alți colegi de breaslă o ediție de sărbătoare a unei emisiuni de televiziune.

Vestea decesului său a căzut ca un trăsnet pentru apropiații săi, dar mai ales pentru familie. Între timp, clinica și-a încheiat activitatea, iar Maria Tărchilă, sora artistului este disperată.

ADVERTISEMENT

Femeia nu știe nici acum care este cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian. Susține că este foarte supărată că nimeni nu face nimic, iar responsabilii nu plătesc pentru faptele lor.

„Chiar nu se mai întâmplă nimic, stă dosarul la sertar la procuror și degeaba. Să vedem ce a mai făcut acum doamna avocat, că nu am mai vorbit cu ea de o săptămână. Se tot tărăgănează și așteaptă probabil să se prescrie, să nu iasă adevărul la iveală.

ADVERTISEMENT

Clinica aceea e sigur vinovată că nu avea medici acolo să verifice pacienții care intră în camera hiperbară, trebuia să aibă medici cum au toate cele din Constanța, Târgu Mureș sau de unde mai este clinică cu cameră hiperbară.

Cred că o să mai angajez câțiva avocați din București, că nu știu ce să fac. Văd că au schimbat dosarul de la un procuror la altul, iar aceștia nu colaborează cu avocații și nu vrea nimic să facă, stă pe loc și ține acolo dosarul. E o mare nedreptate”, a declarat Maria Tărchilă, pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Femeia vrea să angajeze mai mulți avocați

Femeia nu se lasă și spune că va face tot posibilul pentru a afla de ce a murit Petrică Mâțu Stoian. Ea susține că va încerca pe toate căile să facă dreptate și dacă va fi necesar să meargă la CEDO.

Totodată, Maria Tărchilă a menționat ca are de gând să angajeze mai mulți avocați care să se ocupe de caz. „Doamna avocat a mers acolo și a vrut să intre la procuror să discute, iar jandarmii nu au lăsat-o să intre. Vă închipuiți de situație? Să n-ai voie să discuți, nu știu care e treaba. Nu vor să se afle ce s-a întâmplat, mă gândesc că e ceva politic la mijloc, că sunt mulți implicați acolo la clinica aceea.

S-or fi gândit că mortul e mort și tot el e vinovat. Așa se face acum, nu vedeți cum e justiția în ziua de azi. Eu încerc pe toate căile să văd ce mai pot face, să văd dacă mai pot să mai angajez avocați. Acum e al treilea an și nimic, nimic, mută dosarul de la un procuror la altul și nu se rezolvă”, a completat Maria Tărchilă.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
"Cea mai frumoasă femeie din România" și soțul ei au pierdut zeci de mii de euro. "A fugit din țară!"
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti...
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Boala care face ravagii în România. Zilnic mor 6 persoane
Boala care face ravagii în România. Zilnic mor 6 persoane
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România