Life

Sora Ronei Hartner, adevărul după ce s-a spus că fiica regretatei artiste va rămâne în custodia tatălui: “Nu vrem război sau scandal”

Sora Ronei Hartner, adevărul după ce s-a spus că fiica artistei va rămâne în custodia tatălui. Ce se va întâmpla, de fapt, cu adolescenta.
07.12.2023 | 12:59
Sora Ronei Hartner adevarul dupa ce sa spus ca fiica regretatei artiste va ramane in custodia tatalui Nu vrem razboi sau scandal
Ce se va întâmpla cu fiica Ronei Hartner. Sora artistei a spus adevărul. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora Ronei Hartner a reacționat după ce s-a spus că Rita Sumayla, fiica regretatei cântărețe și actrițe, va rămâne în custodia tatălui. Rinda Hartner a explicat cum stau lucrurile.

Sora Ronei Hartner a lămurit situația după ce s-a spus că fiica artistei va rămâne în custodia tatălui. Ce se va întâmpla cu adolescenta

Pe 23 noiembrie 2023, Rona Hartner s-a stins din viață după ce s-a luptat cu cancerul în ultimele luni de viață. Actrița a mai avut această boală cruntă și în 2019, însă atunci a scăpat.

ADVERTISEMENT

Vestea decesului cântăreței a fost o tragedie pentru fani, dar mai ales pentru familie și alte persoane apropiate. Rona Hartner a lăsat în urmă o fiică de 15 ani, Rita Sumayla, care i-a fost alături mamei sale până în ultima clipă.

La înmormântarea cântăreței a fost prezent și primul ei soț, Rocco Sedano, tatăl Ritei. Bărbatul a vrut să fie alături de fiica sa într-o perioadă atât de grea din viața ei.

ADVERTISEMENT

Rocco Sedano ar fi dat de înțeles că își dorește să lupte pentru custodia Ritei Sumayla, chiar dacă nu a fost în viața ei de ani buni. Cu toate acestea, Rinda Hartner a lămurit situația și a spus că adolescenta nu va fi încredințată tatălui.

Sora regretatei artiste a ținut să precizeze că nu există niciun scandal sau război cu fostul cumnat și că acesta nu are dreptul să intervină în viața ei și să schimbe situația, din moment ce a lipsit atât de mult.

ADVERTISEMENT

În plus, familia artistei nu vrea un scandal cu fostul ei soț. Acest lucru i-ar face rău adolescentei, care și așa trece prin momente grele după pierderea mamei. Rinda Hartner vrea să respecte dorința pe care cântăreața a lăsat-o în testament.

“Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată.

ADVERTISEMENT

O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a explicat sora Ronei Hartner în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

Rinda Hartner, declarații despre decizia nepoatei sale

Rinda Hartner a vorbit despre ce își dorește nepoata sa să facă în continuare, după moartea mamei sale. După întâlnirea cu tatăl ei, Rocco Sedano, se pare că adolescenta nu își dorește să aibă o relație cu acesta.

De altfel, Rita Sumayla este foarte vulnerabilă acum și nu poate lua decizii importante. În această perioadă, familia îi va fi alături tinerei, după cum a mai spus sora Ronei Hartner.

“Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, a spus Rinda Hartner pentru cancan.ro, acum câteva zile.

ADVERTISEMENT