Sporturi

Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 2-6, 4-6 Live Video la Australian Open. Sorana părăsește competiția în turul 3. Prea multe erori neforțate pentru româncă!

12.02.2021 | 03:38
Sorana Cirstea  Marketa Vondrousova 26 46 Live Video la Australian Open Sorana paraseste competitia in turul 3 Prea multe erori nefortate pentru romanca
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 la Australian Open, după 2-6, 4-6 cu Marketa Vondrousova. Românca a prestat un joc foarte bun în multe momente, dar a fost trasă înapoi de numeroasele erori neforțate. Nu mai puțin de 38! 


4-6. Sorana este învinsă în turul 3.

4-5. Sorana își pierde serviciul, deși a avut trei șanse să treacă în avantaj.

4-4. Sorana face break și egalează în setul doi.

3-4. Sorana se apropie din nou.

2-4. Sorana a avut 30-0, dar Vondrousova își face serviciul.

2-3. Sorana își face serviciul.

1-3. Game Vondrousova.

1-2. Jucătoarea din Cehia face break și în setul doi.

1-1. Game și pentru Vondrousova.

1-0. Sorana întrerupe seria adversarei și își face serviciul.


2-6. Vondrouosova închide primul set, cu cinci game-uri câștigate consecutiv. Sorana are deja 15 erori neforțate, față de doar 5 ale adversarei.

ADVERTISEMENT

2-5. Vondrouosova face un nou break.

2-4. Vondrousova profită de erorile neforțate ale Soranei și își face serviciul.

2-3. Sorana ratează un voleu și își pierde serviciul.

2-2. Se merge cu serviciul, fără șanse de break.

2-1. Sorana, din nou fără probleme la serviciu.

1-1. Vondrousova răspunde cu serviciul.

1-0. Sorana își face serviciul fără emoții.


Meciul Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova are loc vineri, 12 februarie, cu începere de la ora 02:00, în cadrul turului al treilea al concursului feminin de la turneul de Grand Slam de la Melbourne. Sorana a produs una dintre surprizele acestei ediții la Australian Open, reușind să o elimine în turul 2 pe favorita numărul 9, Petra Kvitova în trei seturi.

În calea româncei se așează încă un obstacol ceh, Marketa Vondrousova, locul 20 în ierarhia WTA. Sorana ocupă locul 68, dar succesul reușit în fața Kvitovăi îi dă foarte multă încredere că ar mai putea provoca încă un rezultat mai puțin scontat. Într-o zi bună, Cîrstea e genul de jucătoare care se poate bate de la egal cu multe dintre sportivele din Top 50.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră în partida cu Kvitova, cehoaica recunoscând cu deplin fair-play că adversara sa a meritat din plin succesul, reușind să o domine la toate capitolele. “O felicit pe Sorana pentru felul în care a jucat, pentru că mi-a fost clar superioară în acest meci” a declarat Kvitova.

Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova Live Stream de la Australian Open

Întâlnirea Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova se dispută la ora 02:00, în noaptea de joi spre vineri 12 februarie, în turul al treilea de la Australian Open. Cine rezistă în fața micilor ecrane la acea oră poate viziona partida pe canalul Eurosport 1 sau poate accesa de pe computer, telefon sau tabletă site-ul FANATIK, pentru a o putea urmări în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Marketa Vondrousova are cel mai bun moment al carierei turneul de Grand Slam de la Roland Garros 2019, unde a ajuns până în finală fără a pierde un set, dar în meciul pentru trofeu a pur și simplu spulberată de australianca Ashleigh Barty, reușind să ia doar patru ghemuri!

Scandal cu Sorana Cîrstea înainte de Melbourne

Sorana Cîrstea, 30 de ani, e cu nouă ani mai în vârstă decât adversara ei, dar cea ma bună performanță la un turneu de Grand Slam a avut loc în 2009 la Roland Garros, unde a ajuns până în sferturi de finală. La Australian Open a ajuns până în turul 3 în 2017, performanță pe care a repetat-o acum. Și pentru Vondrousova e un moment important, fiind acum prima oară când ajunge în turul 3 la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cu foarte puțin timp înainte de a participa la Openul australian Sorana a devenit protagonista unui incident care i-a atras foarte multe opinii negative pe rețele de socializare. Enervată că nu îi ieșea nimic în meciul din sferturile de finală ale turneului Grampians Trophy, tot la Melbourne, românca a intrat în conflict cu propriul antrenor.

Sorana spune că are o relație excelentă cu echipa ei tehnică

L-a reclamat pe Adrian Cruciat arbitrului meciului pentru că faptul că vorbea prea mult și nu îi dădea nici un sfat. Chestionată pe această temă la Australian Open Sorana a spus că sunt și momente în care greșește, știe și își asumă erorile și că are o relație extraodinară cu echipa sa.

Marketa Vondrousova e favorita caselor de pariuri, cu o cotă de 1,60, iar un set luat de cehoiacă are cotă 1,26. În schimb, o nouă victorie pentru Sorana și premiera de a ajunge în optimi are cotă 2,30, un set adjudecat de româncă având valoare excelentă, 1,65. De notat că este prima oară când cele două jucătoare se vor afla față în față.

ADVERTISEMENT