Sporturi

Sorana Cîrstea se revoltă după carantinarea din Australia. Yulia Putintseva are un șoarece în cameră

16.01.2021 | 16:48
Sorana Cirstea se revolta dupa carantinarea din Australia Yulia Putintseva are un soarece in camera
ADVERTISEMENT

Sunt probleme uriașe în Australia, după ce au fost descoperite cazuri de coronavirus în rândul sportivilor. Sorana Cîrstea s-a declarat revoltată, în vreme ce Yulia Putintseva a găsit un șoarece în camera de hotel. 

Clasată pe locul 71 în ierarhia WTA, Sorana Cîrstea a descris experiența carantinării chiar înaintea startului de sezon australian și a mărturisit că va fi foarte greu să revină pe teren după două săptămâni de izolare în camera de hotel.

ADVERTISEMENT

În același timp, kazaha Yulia Putintseva, de pe locul 28 în clasamentul mondial feminin, a avut parte de o primă zi de coșmar în Australia. Ea a avut parte de un oaspete nepoftit în camera de hotel: un șoarece.

Sorana Cîrstea se revoltă după carantinarea din Australia: „Cum să concurăm după 14 zile de stat pe canapea?”

Românca Sorana Cîrstea va participa și ea la Australian Open, dar și la unul dintre cele două turnee ce se vor desfășura în săptămâna premergătoare competiției de Grand Slam. Sorana a fost într-un avion în care a fost descoperit un caz de coronavirus, iar românca va intra în carantină totală alături de Angelique Kerber.

ADVERTISEMENT

Sorana a postat pe Twitter o reacție, după ce jucătoarele de tenis au fost acuzate că se plâng de faptul că vor trebui să stea în izolare în Australia. Ea a punctat că nu izolarea este problema. Sorana crede că marele inconvenient este faptul că imediat după cele 14 zile de pauză totală, sportivele vor trebui să intre pe teren în competiții oficiale.

„Oamenii se plâng că suntem nemulțumite. Nu am nicio problemă să stau 14 zile în cameră și să mă uit la Netflix. Credeți-mă că e un vis devenit realitate, e chiar o vacanță. Ceea ce nu putem face este să concurăm după ce am stat 14 zile pe o canapea. Asta este problema, nu regula carantinării. Aș avea nevoie de cel puțin trei săptămâni după carantină, pentru a-mi recăpăta o formă de nivel ridicat.

ADVERTISEMENT

Nu știam că dacă o persoană de la bord vom intra în carantină totală. Dacă mi se zicea asta de la început, nu aș fi venit niciodată în Australia. Aș fi stat acasă. Ne-au spus că zborurile vor fi efectuate la 20% din capacitatea avionului și că se va impune carantină totală doar dacă cineva din staff va fi depistat pozitiv. Federația de tenis din Australia ne-a adus aici pentru că face bani pe cârca noastră. Aș pleca bucuroasă, dar nu mi se permite momentan.”, a scris Cîrstea pe Twitter.

Well your tennis federation brought us here because apparently they make money on our backs.happy to leave,but i am not allowed at the moment.maybe you can put a good word for me so i get home sooner.Kindly appreciate it!

ADVERTISEMENT

Yulia Putintseva a găsit un șoarece în camera de hotel!

Carantinarea la hotelurile australiene nu este o variantă tocmai neplăcută pentru toate sportivele. Sorana Cîrstea a descris experiența ca pe o adevărată vacanță, însă nu la fel de încântată este Yulia Putintseva, kahaza care a fost întâmpinată în camera de hotel de un coleg neașteptat: un șoarece.

Sportiva clasată pe locul 28 în clasamentul WTA a postat pe Twitter un videoclip în care apare animalul și s-a plâns că nimeni nu vrea să o ajute să își schimbe camera, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei!

„Am încercat să îmi schimb camera în ultimele două ore! Și nimeni nu a venit să mă ajute, din cauza situației de carantină”, a scris Putintseva pe rețeaua de socializare. Ea a etichetat într-un mesaj ulterior conturile WTA, Australian Open și Tennis Australia.

Nu doar șoarecii au cauzat probleme la Australian Open, ci și mâncarea. Fabio Fognini și Carreno Busta au publicat pe internet imagini din care reiese că au primit porții mici de mâncare, livrate la caserolă, în vreme ce Benoit Paire și-a comandat mâncare de la McDonalds.

ADVERTISEMENT