Sport

Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari și a atras atenția pe rețelele de socializare

Sorana Cîrstea și-a făcut două cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare în rândul fanilor.
03.02.2024 | 11:45
Sorana Cirstea sia facut cadouri in valoare de 20000 de dolari si a atras atentia pe retelele de socializare
Sorana Cîrstea și-a făcut două cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare în rândul fanilor. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea are 33 de ani și este jucătoarea de tenis din România care se clasează cel mai sus în clasamentul WTA. Reușita ține și de suspendarea Simonei Halep (32 de ani). Sorana Cîrstea nu a ținut cont de cheltuială când a venit vorba să își cumpere cadouri în valoarea de 20.000 de dolari. Astfel, sportiva a atras atenția fanilor pe rețelele de socializare.

Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare

Sorana Cîrstea se află pe locul 25 în clasamentul mondial de tenis. Sportiva din România a câștigat peste 9 milioane de dolari din tenis, dar și două titluri. În 2024, jucătoarea de tenis a câștigat 160.000 dolari în urma evoluțiilor de la turnee.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma eforturilor, Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Cu cele două accesorii vestimentare, sportiva a atras toată atenția pe rețelele de socializare, în mod special din partea fetelor.

Sorana s-a pozat în diferite ipostaze cu două genți de lux. Ambele obiecte vestimentare sunt de la brandul Chanel, una dintre cele mai cunoscute case de modă din domeniu.

ADVERTISEMENT

În prima fotografie, Sorana Cîrstea apare cu o geantă multicoloră într-o cameră de hotel. Prețul la care se ridică accesoriul vestimentare este aproximativ 13.000 de dolari.

În cea de-a doua poză, jucătoarea de tenis din România este surprinsă cu o geantă de mână, tot de la Chanel. Accesoriul vestimentare este evaluat la 7000 de dolari. Astfel, pentru cele două genți, Sorana Cîrstea a plătit 20.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare
Sorana Cîrstea și-a făcut cadouri în valoare de 20.000 de dolari. Sportiva a atras atenția pe rețelele de socializare

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea, învinse în turul 1 la Australian Open 2024. Fără reprezentant în turul 2 după 17 ani

După ce a condus cu 6-0, 4-1, Sorana Cîrstea a cedat total în fața chinezoaicei Yafan Wang. A urmat o serie de 13-3 la game-uri pentru asiatică. Sorana a fost eliminată de la Australian Open, după ce Ana Bogdan și Jaqueline Cristian fusese și ele învinse în turul 1.

Ana Bogdan a cedat în fața unei jucătoare de 16 ani venite din calificri, Brenda Fruhvirtova, din Cehia, scor 6-2, 4-6, 3-6. Iar Jaquline a cedat în minimum de seturi cu Siniakova, 2-6, 5-7.

ADVERTISEMENT

Cu Simona Halep suspendată pentru dopaj, tenisul românesc traversează o perioadă foarte grea. Din 2007 nu se mai întâmplase ca România să nu aibă reprezentantă în turul 2 pe tabloul de simplu feminin la Australian Open. La fel ca și atunci, nu avem reprezentant nici pe tabloul masculin.

Atunci erau eliminați Andrei Pavel și Victor Hănescu în turul 1, acum nu am avut niciun jucător nici măcar în calificările competiției de la Antipozi în proba de simplu la masculin.

ADVERTISEMENT