Life

Sorana Darclee de la ASIA, adevărul despre motivul pentru care s-a retras din showbiz: ”Am devenit dubioasă pentru unii”

Sorana Darclee (38 de ani), fosta componentă a trupei ASIA, s-a retras de pe scena muzicală, dar care este motivul pentru care a luat această decizie?
14.10.2021 | 09:38
Sorana Darclee de la ASIA adevarul despre motivul pentru care sa retras din showbiz Am devenit dubioasa pentru unii
Sorana Darclee de la ASIA, adevărul despre motivul pentru care s-a retras din showbiz: ”Am devenit dubioasă pentru unii”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu ceva vreme, când a aflat că partenerul ei de viață, Paul Moga, a înșelat-o.

Acela a fost momentul care a pus paie pe foc și mai mult la depresia de care suferea artista. Din păcate, vedeta a avut nevoie de terapie pentru a se face bine.

ADVERTISEMENT

Revenind la motivul pentru care s-a retras din showbiz, Sorana Darclee spune că a devenit oarecum ciudată pentru oamenii din jur.

Sorana Darclee nu mai apare pe scenă. De ce a luat această decizie

„Divorțul este o cumpănă în viața oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. (…) Măritată fix 2 ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorț.

ADVERTISEMENT

M-a amuzat și atunci. Așa e viața. Nu divorțul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic așa. 

Ultimul mi-a spus că trebuie să vadă un psihoterapeut după ce a vorbit cu mine. În momentul în care te căsătorești și începi să creezi această familie.

ADVERTISEMENT

Divorțul vine ca o formă de smucitură care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă”, a povestit Sorana Darclee în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, scrie libertatea.ro.

Cântăreața își ocupă timpul cu o activitate foarte relaxantă, și anume pictura. Vedeta nu consideră că este o persoană talentată, dar imaginile din mediul online spun cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Pictatul nu este numai o artă, ci și o formă de relaxare pentru Sorana Darclee, care prin muncă și ambiție demonstrează că se poate.

Nu prea știi ce se întâmplă cu tine. M-am retras din showbiz. Am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta încontinuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură. 

Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, a mai spus artista, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT