Life

Sore, adevărul despre relația cu iubitul ei. De ce nu s-au căsătorit, după 9 ani împreună

Sore Mihalache a spus adevărul despre relația cu iubitul și tatăl fetiței ei. Cei doi nu s-au căsătorit până acum, deși sunt împreună de aproape nouă ani.
07.02.2022 | 12:33
Sore adevarul despre relatia cu iubitul ei De ce nu sau casatorit dupa 9 ani impreuna
Sore, adevărul despre relația cu iubitul ei. De ce nu au făcut nunta, după 9 ani împreună. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sore Mihalache și iubitul ei sunt împreună de nouă ani, dar nu s-au căsătorit până acum. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit care este motivul pentru care încă nu au făcut acest pas.

Sore, adevărul despre relația cu iubitul ei

Sore Mihalache a dezvăluit care este motivul pentru care ea și iubitul ei, Mircea Julean, cu care formează un cuplu de aproape nouă ani, nu s-au căsătorit. Cei doi au împreună o fiică, Erin, care va împlini cinci ani la sfârșitul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost cerută în căsătorie, însă nunta nu a fost prioritatea lor. Cei doi nu sunt adepții evenimentelor cu un număr mare de invitați, așa cum s-a întâmplat la botezul fetiței lor.

Cântăreața a mai spus că niciodată nu s-a visat în rochie de mireasă atunci când era mică. Din acest motiv, faptul că încă nu s-a căsătorit nu o afectează.

ADVERTISEMENT

“Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.

Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

ADVERTISEMENT

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.”, a declarat Sore pentru revista VIVA.

Sore și iubitul ei
Sore și iubitul ei, alături de fiica lor, Erin. Sursa foto Facebook

Sore, despre relația cu partenerul ei

Fosta actriță din serialul “Pariu cu viața” este foarte discretă atunci când vine vorba de relația cu partenerul ei, care este avocat de profesie. Vedeta preferă să nu-și expună prea mult povestea de iubire.

ADVERTISEMENT

Cântăreței i-ar fi plăcut ca ea și iubitul ei să se fi întâlnit mai repede. Cei doi au simțit din prima că există o legătură mult mai profundă între ei.

“S-au făcut aproape 9 ani și discreția a făcut și face parte din relația noastră, nu împart detalii din ea tocmai pentru că venim din două domenii total diferite.

Spuneam că mi-ar fi plăcut ca întâlnirea noastră să se întâmple mai repede, pentru că am simțit, din prima clipă, că e o legătură veche între noi, ca din alte lumi.”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Sore a mai spus că și-a cunoscut partenerul prin intermediul a doi prieteni comuni. Alina Eremia a fost “Cupidonul” fostei sale colege de pe platoul de filmare.

“Dar ne-am cunoscut prin doi prieteni comuni, mai exact, Alina Eremia a fost Cupidonul meu.”, a adăugat Sore.

ADVERTISEMENT