Life

Apariție surpriză la Vorbește Lumea de la Pro TV. Ce vedetă s-a întors în emisiune

Apariție surpriză la Vorbește Lumea de la Pro TV, după ce o vedetă s-a întors în emisiune pentru a prezenta alături de Cove.
12.07.2021 | 23:26
Aparitie surpriza la Vorbeste Lumea de la Pro TV Ce vedeta sa intors in emisiune
Apariție surpriză la Vorbește Lumea de la Pro TV. Ce vedetă s-a întors în emisiune. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O vedetă s-a întors în echipa de la Vorbește Lumea pentru a prezenta matinalul alături de Gabriel Coveșanu. Emisiunea a suferit numeroase schimbări de la plecarea Adelei Popescu din ianuarie.

Soția lui Radu Vâlcan se află în concediu de maternitate și va mai sta ceva timp, din moment ce duminică a adus pe lume cel de-al treilea copil. Lora a prezentat timp de cinci luni emisiunea alături de Cove, însă a plecat și ea luna trecută.

ADVERTISEMENT

De atunci, gașca verii formează echipa emisiunii de la Pro TV, iar prezentatoarea a fost schimbată săptămână de săptămână.

Apariție surpriză la Vorbește Lumea de la Pro TV. Ce vedetă s-a întors în emisiune

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea. O vedetă a revenit alături de Cove, în postura de prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Sore Mihalache, prezentatoarea care a venit după Lora, însă a fost înlocuită după doar o săptămână.

„Începem săptămâna în care împlinim 6️⃣ ani cu o prezență tare dragă nouă. Bine ai revenit, Sore”, a fost mesajul postat astăzi pe pagina de Facebook a emisiunii de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Ana Ionescu a fost cea care a prezentat emisiunea alături de Cove. Soția lui Tudor de la Fly Project și-a anunțat plecarea la finalul săptămânii trecute pentru a-i face loc viitoarei prezentatoare.

„Sunt locuri în care te simți bine din primul moment și ți se confirmă sentimentul pe parcurs. Întotdeauna mă simt bine alături de echipa Vorbește Lumea, sunt oameni pe care îi cunosc de foarte mult timp și cu care acum sunt onorată să lucrez”, spunea Anamaria Ionescu săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT

În echipa de la Vorbește Lumea s-au alăturat Veverița și Coțofană, dar și Theo Rose. De asemenea, Viviana Sposub a revenit și ea alături de colegii ei după ce s-a retras anul trecut.

Lora a plecat luna trecută pentru a se ocupa mai mult timp de proiectele personale, după ce a stat cinci luni în locul Adelei Popescu.

Show-ul le-a pregătit numeroase surprize telespectatorilor pentru această vară, una dintre ele fiind această diversitate din echipă, care a adus săptămânal o altă prezentatoare.

Adela Popescu a adus pe lume cel de-al doilea copil duminică, 11 iulie, după câteva ore de travaliu. Blondina este în culmea fericirii și abia așteaptă să ajungă acasă, la familia ei.

ADVERTISEMENT