Life

Sorin Bontea, criză de nervi fără precedent la Chefi la cuțite. Cine l-a enervat la culme pe jurat

25.11.2020 | 22:45
Sorin Bontea criza de nervi fara precedent la Chefi la cutite Cine la enervat la culme pe jurat
ADVERTISEMENT

Ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una plină de tensiune, iar chef Sorin Bontea a făcut o criză de nervi fără precedent din cauza lui Ionuț Belei.

Un scandal de proporții a izbucnit după ce cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au primit dificila misiune de-a găti un preparat nemaiîntâlnit.

ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea a venit în inspecție pentru a vedea cum se descurcă echipa sa, dar a fost enervat la culme din cauza unei greșeli de neconceput comisă chiar de Ionuț Belei.

Sorin Bontea a izbucnit. Cine l-a enervat la culme pe renumitul chef

Chef Sorin Bontea a fost surprins neplăcut de greșeala colosală pe care a făcut-o chiar cuțitul său de aur, Ionuț Belei, bucătarul în vârstă de 26 de ani. Juratul a răbufnit și l-a certat aprig pe concurentul său.

ADVERTISEMENT

Deși au stabilit că vor găti un preparat cu asiatic, Ionuț Belei a început să condimenteze carnea cu cimbrișor și rozmarin, lucru care l-a enervat teribil pe cunoscutul chef.

,,Nu vreau rozmarin că n-are nicio legătură. Ți-am zis eu să pui rozmarin?! Băi Ionuț, întreabă-mă!”, a zis Sorin Bontea, ieșindu-și din minți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ionuț Belei nu s-a supărat și a înțeles reacția lui Sorin Bontea. Cu calm, concurentul a declarat că este conștient că renumitul chef are dreptate și i-a urmat indicațiile.

,,Sunt învățat să execut. N-am nicio problemă cu asta. Și mai ales că Chef Sorin dacă zice ceva, înseamnă că are dreptate. Cu ce să-l contrazic eu, de 26 de ani, pe el care gătește de mai mult de când m-am născut eu.”, a spus tânărul.

ADVERTISEMENT

Juriul a fost format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, motiv pentru care cei trei chefi au avut mari pretenții de la concurenții lor, dorind preparate cu adevărat speciale. În plus, și timpul pentru gătit a fost foarte scurt.

ADVERTISEMENT