Life

Sorin Bontea de la Chefi la Cuție, într-o ipostază rară cu care și-a uimit fanii: “Ești foarte bun”

Sorin Bontea de la Chefi la Cuție a fost într-o ipostază rară, pe rețelele de socializare.
08.08.2021 | 10:31
Sorin Bontea de la Chefi la Cutie intro ipostaza rara cu care sia uimit fanii Esti foarte bun
ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea și-a surprins fanii cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Juratul de la faimoasa emisiune Chefi la cuțite le-a arătat fanilor un talent ascuns al său.

Sorin Bontea de la Chefi la Cuție, într-o ipostază rară. Cum și-a uimit acesta fanii

Astfel, bucătarul le-a arătat fanilor că se pricepe și în alte domenii, nu numai în cel al gastronomiei. Cheful bucătar a fost pasionat de sport, lucru care deja se știa.

ADVERTISEMENT

Ce nu era, însă, atât de cunoscut este că el chiar a făcut sărituri în tinerețe, așa că este foarte bun la ele, chiar și la acum, în ciuda faptului că nu mai practică acest sport.

Sorin Bontea a postat o filmare pe rețelele de socializare în care le arată urmăritorilor săi de ce este în stare și face o săritură perfectă în apă.

ADVERTISEMENT

Comentariile din partea celor de acasă nu au întârziat să apară, multe dintre ele fiind foarte apreciative.

De altfel, unii i-au recomandat lui chef Sorin Bontea să participe la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, pentru că este atât de bun încât ar putea să plece acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

„La cererea publicului, mai avem o săritură. PS: pentru cei ce nu știu, am făcut sărituri în tinerețe”, a scris chef Sorin.

„Bravo, Chef! Ești foarte bun! (La fel ca în bucătărie!)”, a scris unul dintre fani.

Chef Sorin Bontea nu a dus mereu o viață de lux: ”N-am crescut în puf. Absolut deloc”

Din imaginile de mai sus se poate vedea că cheful de la faimoasa emisiune este într-o destinație luxoasă, însă lucrurile nu au fost mereu așa pentru el, după cum declara chiar acesta.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a dus o viață normală și a trecut prin multe greutăți.

”N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată.

Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd.

De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice”, a declarat Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT
Tags: