Life

Sorin Bontea, dezvăluiri neașteptate despre colaborarea cu Pro Tv: ”A început așa”

Sorin Bontea face dezvăluiri neașteptate despre colaborarea cu Pro Tv. Ce a mărturisit fostul jurat de la Chefi la Cuțite?
05.02.2024 | 17:06
Sorin Bontea dezvaluiri neasteptate despre colaborarea cu Pro Tv A inceput asa
Sorin Bontea, dezvăluiri neașteptate despre colaborarea cu Pro Tv. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea vine cu niște dezvăluiri neașteptate privind colaborarea cu Pro Tv. Acesta își amintește cu drag de debutul său în televiziune, dar și despre cum a început totul.

Sorin Bontea, dezvăluiri neașteptate despre colaborarea cu Pro Tv

Sorin Bontea și-a făcut debutul în televiziune când a devenit jurat la Masterchef de la Pro Tv. Ulterior, la fel ca și colegii săi, chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ajuns la inimile publicului.

ADVERTISEMENT

După ceva timp însă, cei trei jurați au ajuns la Chefi la Cuțite. Iar după ani întregi de colaborare, aceștia au spus adio și postului tv, după cum anunțau cei de la Antena 1 în toamnă. 

Deși timpul a trecut și acum are o comunitate generoasă pe conturile de socializare, Sorin Bontea nu a uitat de unde a plecat. Invitat la podcast-ul lui Mihai Morar acum doi ani, el a vorbit despre colaborarea cu Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Prima oară credea că e vorba despre o glumă, dar ulterior lucrurile au evoluat rapid. Nu se gândea în niciun caz că o să ajungă la masa juraților de la Masterchef, cu atât mai puțin să ia în calcul succesul ulterior.

„A început așa. Lucram. Făceam preparația pentru ziua respectivă. Vine nu știu ce assistant manager din restaurant și zice: „Sorin, la telefon, te caută de la televiziune”. Îmi zic: „E Nicu, șefu de restaurant, face glume proaste. Prieten de al meu, lucram împreună pe vapoare. L-am înjurat, pleacă mă de aicia.

ADVERTISEMENT

Era cu telefonul în mână de la restaurant. „Nu domne, Vali zice așa-așa, mă jur”. L-am înjurat și pe el și pe ala. „Băi, ia la telefon”. Zic: „Iau telefonul să-l înjur pe Nicu”. Când, o voce de femeie îmi spune despre ce e vorba, zic ok, trebuie să întreb pentru că nu știu, habar n-am”, a povestit Sorin Bontea.

Cum a aflat că va fi jurat la Masterchef

Nu auzise de Masterchef până la acel moment, însă a spus să dea o șansă provocării. Nici prin minte nu îi trecea însă că acela va fi momentul în care viața i se va schimba total, din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Iar când a primit telefonul și a aflat că a fost ales la masa juraților, Sorin Bontea a fost șocat. A sunat-o pe soția lui, iar ce a urmat este deja cunoscut bine de publicul larg.

„Nu auzisem de emisiunea aia (Masterchef), nu știam că există, nu știam mă nimic. Zic: „Eu la televizor”. Am cerut voie, a venit, m-a filmat, domne uite așa, sunt vreo 40 de bucătari. Zic: „Ok, lasă. Îmi văd de treaba mea, că știu ce fac”.

Doamne ferește, nici prin cap nu-mi trecea. Că din așa alegem nouă, șase, după care rămân doar trei, zic ok. La un moment dat a sunat telefonu și zice uite așa, uite așa, ați fost ales în juriu, în cei trei. Zic, pe bune, vorbești serios? eram pe la muncă. Da! Zic, să o întreb și eu pe nevastă mea să văd dacă mă lasă”, a mai povestit acesta.

Iar ulterior, el i-a cunoscut și pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Tot împreună au mers și la Antena 1, dar acum au luat-o pe drumuri separate. Totuși, există scenarii legate de posibilitatea ca cei trei să revină la Pro Tv. 

ADVERTISEMENT