Life

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui din ziua nunții: ”Se împlinesc 28 de ani de la căsătorie”

Sorin Bontea a publicat pe rețelele de socializare o imagine rară cu soția lui din ziua nunții. Cei doi au împlinit 28 de ani de căsătorie.
11.11.2022 | 00:41
Sorin Bontea imagine rara cu sotia lui din ziua nuntii Se implinesc 28 de ani de la casatorie
Sorin Bontea si sotia lui, de peste 20 de ani împreună. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a făcut publică, pe rețelele de socializare, o imagine rară cu soția lui, din ziua nunții, el fiind îmbrăcat în mire, iar ea în mireasă. Fanii au rămas plăcut surprinși.

Sorin Bontea, imagine rară cu soția lui din ziua nunții. Cei doi au împlinit 28 de ani de căsătorie

Sorin Bontea a scris în dreptul fotografiei că joi, 10 noiembrie, s-au împlinit 28 de ani de când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. A ținut să sublinieze că ambii au trecut până acum și prin lucruri bune, dar și prin rele.

ADVERTISEMENT

Dincolo de reușite și obstacolele din căsnicia lungă de mai bine de două decenii, Sorin Bontea nu-și poate închipui cât de rapid au trecut anii.

”Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre noi nu știe cand au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!”, a scris cheful în dreptul fotografiei, care a adunat peste 60 de mii de like-uri, pe facebook.

Sorin Bontea, căsătorit cu soția lui din 1994. Ei au doi copii împreună

Sorin Bontea a spus în cadrul unui interviu că este împreună cu soția sa din 1989, anul Revoluției. Mai târziu, în anul 1994, au hotărât să meargă și în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea anilor, în viața lor au apărut și copiii, așa se face că în prezent Sorin Bontea este tatăl unui băiat pe nume Iulian și a unei fete pe nume Miruna.

Sorin Bontea își amintește că la prima întâlnire cu soția lui i-a oferit acesteia un trandafir roșu, iar de atunci mereu o răsfață cu astfel de flori, deoarece îi plac foarte mult. După prima întâlnire, Sorin Bontea a mai dezvăluit că i-a gătit partenerei mâncare chinezească.

ADVERTISEMENT

”Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat maestrul bucătar pentru revista Viva.

ADVERTISEMENT