Life

Sorin Bontea împlinește 51 de ani. Surpriza emoționantă pregătită de colegii de la Antena 1

02.03.2021 | 16:28
Sorin Bontea implineste 51 de ani Surpriza emotionanta pregatita de colegii de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, celebrul bucătar de la „Chefi la cuțite”, împlinește pe 2 martie frumoasa vârstă de 51 de ani, ocazie cu care colegii de la Antena 1 i-au pregătit o surpriză emoționantă, care i-a amintit de o experiență inedită. 

Printre cele mai frumoase urări primite de juratul de la Antena 1 se numără un moment cu adevărat remarcabil din viața sa, acela în care a participat la reality show-ul „Asia Express” unde l-a avut coleg pe Răzvan Fodor. Colegii i-au amintit un episod unic, fiind vorba de ziua în care a purtat un costum roz mulat.

ADVERTISEMENT

Momentul memorabil în care Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost asemănați cu niște păsări flamingo nu a fost trecut cu vederea nici de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, care i-au urat „La mulți ani!” într-un fel cât se poate de special.

Sorin Bontea, zi de naștere specială. Ce i-au pregătit colegii de la Antena 1

„Astăzi este ziua lui Bontea, pentru Chefi la cuțite e o zi istorică. La mulți ani, Sorin Bontea. Te îmbrățișez cu drag și îți doresc tot binele din lume!

ADVERTISEMENT

Pentru totdeauna în inima mea, bucătarul meu flamingo! ???”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram, în dreptul unei imagini în care colegul său apare în costumul roz și mulat.

Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și a fost la rândul său creativ. Cheful a purtat un tricou alb pe care apare un flamingo roz, amintind tot de episodul în care colegul său de emisiune a purtat această ținută în competiția „Asia Express”.

ADVERTISEMENT

Speak, care a fost adversarul bucătarului în emisiunea moderată de Gina Pistol, s-a legat de aceeași experiență și a publicat mai multe imagini în care apar împreună. Artistul i-a urat să fie la fel de tânăr și vesel și peste 50 de ani.

„La mulți ani, Chef Sorin Bontea! Să rămâi la fel de tânăr și peste 50 de ani! ❤️”, a scris cântărețul pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a devenit cunoscut după ce a apărut în calitate de jurat în emisiunea culinară Masterchef, unde a legat unele dintre cele mai frumoase prietenii cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ulterior, cei trei au apărut la „Chefi la cuțite”, unde sunt deja de 9 sezoane.

ADVERTISEMENT