Fotbal intern

Sorin Cârțu a avut parte de probleme cu Adrian Mititelu și în 2012! A fost înjurat și agresat de bodyguarzi

20.05.2020 | 16:12
Sorin Cartu a avut parte de probleme cu Adrian Mititelu si in 2012 A fost injurat si agresat de bodyguarzi
ADVERTISEMENT

Promovarea Craiovei lui Adrian Mititelu în Liga 2 a stârnit numeroase probleme în Bănie, iar ultrașii nou-promovatei i-au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, precum și cofetăriile acestuia.

Nu este prima confruntare între Sorin Cârțu și Adrian Mititelu, în 2012 omul de afaceri l-a bruscat și l-a înjurat pe actualul președinte al oltenilor, prin intermediul bodyguarzilor săi.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, amenințat și bruscat de bodyguarzii lui Adrian Mititelu în 2012

Sorin Cârțu duce un „război de anduranță” cu Adrian Mititelu, iar în 2012 acesta a fost bruscat și amenințat de bodyguarzii omului de afacere: „Mititelu m-a înjurat, m-a amenințat, unul dintre bodyguarzi la fel. Lui Mititelu n-ai ce să-i ceri!

La gradul lui de inteligență de Booveni nu poate să priceapă că pe stradă trebuie să te comporți altfel decât pe stadion. Ăsta e omul, n-ai ce să-i faci”.

ADVERTISEMENT

„Acest sistem a fost folosit în Italia, cu Fiorentina sau Napoli, după ce au dat faliment vechile societăți. Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii și așa trebuie să fie din nou. Se poate reobține numele Universității Craiova.

Universitatea poate reveni dacă se reînnoadă spiritul ei în primul rând. Cine vrea să vină lângă echipa Craiovei, foarte bine, cine vrea să rămână cu Mititelu și echipa lui și a copiilor lui, treaba lui.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a retrogradat până la Dinel Staicu și Mititelu și nu a fost mutată în alt oraș.

Nu mai trebuie să se întâmple aceste lucruri cu Craiova. Toată lumea cu care mă întâlnesc prin oraș vrea să se facă echipă la Craiova. Cine poate să vorbească de palmaresul Universității Craiova decât noi, fostele glorii?”, spunea Sorin Cârțu în 2012.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat astăzi de Lorena Balaci după ce s-a spus că Ilie Balaci a fost jignit de pe un cont fals al lui Adrian Mititelu

„Mă simt obigată să aduc câteva lămuriri postării de aseară.
1. Nu mai încercați să mă faceți să cred că respectivul cont este un cont fals, deoarece dacă era așa, în secunda 2, trebuia dezmințit de către persoana reală.
2. Am primit aseară un mesaj de la o rudă foarte apropiată a personajului, care a început mesajul cu o jignire ( ?… oare ce se naște din pisică șoareci mănâncă? )
3. Văd în stânga și în dreapta oameni care îmi spun că eu nu știu mai nimic despre tata… ? (care îi erau prietenii și cu cine își petrecea timpul în puținele momente în care stătea la Craiova, deoarece tata locuia la București)
4.Dacă cineva crede (am primit destule mesaje în acest sens) că eu ma vând, îi recomand să verifice certificatul meu de naștere și să vadă ce scrie în dreptul tatălui.
5. Nu îmi doresc un scandal mediatic, nu mă interesează așa ceva, doar voiam să aduc lămuriri suporterilor, de ce noi, familia, nu vom permite ca numele acestei echipe, implicit al stadionului, să fie legat de memoria tatălui meu.

În speranța că am lămurit opinia publică, le doresc mult succes dar nu mai induceți o prietenie între familia Balaci și absolut orice vine din partea familiei care finanțează această echipă”, a scris Lorena Balaci.

ADVERTISEMENT