Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu atacă după poza juniorului oltean cu Darius Olaru: „Trebuia să joace la Craiova, dar așa au vrut specialiștii”

Sorin Cârțu a lansat un atac după poza vărului lui Alex Mitriță cu Darius Olaru. Căpitanul celor de la FCSB putea să ajungă la Universitatea Craiova de la Mediaș.
01.02.2024 | 14:02
Sorin Cartu ataca dupa poza juniorului oltean cu Darius Olaru Trebuia sa joace la Craiova dar asa au vrut specialistii
Sorin Cârțu atacă după poza juniorului oltean cu Darius Olaru. „El trebuia să joace la Craiova, dar așa au vrut specialiștii”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vărul lui Alex Mitriță și-a făcut un selfie cu Darius Olaru la sfârșitul derby-ului cu FCSB, iar gestul fiului lui Dumitru Mitriță a declanșat furia printre fanii olteni. Sorin Cârțu s-a aprins la FANATIK SUPERLIGA pentru că Darius Olaru putea să fie un idol pentru suporterii Universității Craiova dacă se realiza transferul său.

Sorin Cârțu atacă după poza juniorului oltean cu Darius Olaru. „El trebuia să joace la Craiova, dar așa au vrut specialiștii”

Mario Mitriță a aprins spiritele la Universitatea Craiova după un selfie cu Darius Olaru, iar suporterii îl cer pe junior afară de la gruparea din Bănie. Totuși, Sorin Cârțu este de părere că ar fi radicală o astfel de decizie în ceea ce îl privește pe verișorul lui Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu regretă că Darius Olaru nu s-a transferat de la Gaz Metan Mediaș la Universitatea Craiova și nu a devenit un idol pentru tinerii olteni. Acesta a atacat conducerea „alb-albaștrilor”, deoarece la vremea respectivă Antoni Ivanov și Ovidiu Bic au fost considerate variante mult mai bune.

Ambii jucători au plecat de la Universitatea Craiova în urmă cu câteva sezoane și nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Sorin Cârțu îl prefera la acea vreme îl prefera pe Darius Olaru cum a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„A făcut o poză cu un jucător la modă la ora actuală, din păcate nu joacă la Universitatea Craiova, ci la FCSB, un adversar de-al tău. Noi am ales alții că așa au spus specialiștii, dacă specialiștii au spus că ne putem baza mai mult pe Ivanov sau pe Bic de la Gaz Metan și să nu achiziționăm un copil talentat, care ieșise în evidență”, a spus Cârțu.

Darius Olaru, preferatul lui Sorin Cârțu: „Vă luați după mine”

Darius Olaru este golgheterul din SuperLiga și printre cei mai în formă jucători români la ora actuală. Sorin Cârțu a mărturisit și în trecut că internaționalul de la FCSB este unul dintre preferații săi din campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă, au mers pe atac, având problemele de omogenitate de pe axul central. Ce au făcut pe atac, a fost splendid. L-aş felicita pe Coman pentru preluare la golul pe care l-a dat. Aşa face un atacant.

Nu se întoarce să dea pase cu latul. Sau ce a făcut Octavian Popescu. A trecut printre ei cu mingea ţinută foarte aproape. Apărătorul tremură când driblezi acolo. 

ADVERTISEMENT

De Olaru nu mă mai întreba că ştii ce v-am spus. Vă luaţi toţi după mine cu Olaru. Că v-am spus că e preferatul meu, de acum 7-8 meciuri. Este un preferat de-ai mei, dar nu ştiu dacă este cel mai bun din SuperLiga”, spunea Cârțu.

Sorin Cârțu atacă după poza juniorului de la Craiova cu Olaru

ADVERTISEMENT