Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, despre decizia controversată a lui Reghecampf ANTI Ivan: „Nu va accepta să fie rezervă”

Sorin Cârţu a comentat la FANATIK SUPERLIGA decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a-l ţine pe banca de rezerve pe Andrei Ivan.
18.09.2023 | 14:29
Sorin Cartu despre decizia controversata a lui Reghecampf ANTI Ivan Nu va accepta sa fie rezerva
Sorin Cârțu, despre decizia controversată a lui Reghecampf ANTI Ivan: „Nu va accepta să fie rezervă”. Sursa: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe şi şi-a revenit după două înfrângeri consecutive în SuperLiga. Laurenţiu Reghecampf l-a lăsat pe bancă pe Andrei Ivan, decizie controversată.

Sorin Cârțu: “Cei care iubesc atitudinea Universităţii Craiova vor să vadă această atitudine”

Sorin Cârţu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că i-a plăcut modul în care a jucat Universitatea Craiova împotriva unui adversar puternic, singura fază în care oltenii au greşit flagrant fiind cea a golului lui Ştefănescu.exc

ADVERTISEMENT

“Craiova mi-a plăcut cu Sepsi, mai ales prima repriză. Eu n-am comentat deciziile antrenorului. Ce a observat Reghe săptămâna asta, este formaţia pe care şi-a făcut-o.

Faptul că înscrii în minutul 1 îţi creează altă stare de spirit. Mi-a plăcut Craiova, mai puţin la faza la care au încasat golul, unde a fost lăsată partea stângă liberă. Mi-a plăcut atitudinea pe care au avut-o în 10 oameni.

ADVERTISEMENT

Cei care iubesc atitudinea Universităţii Craiova vor să vadă această atitudine. Houri este un jucător care dă dinamism acţiunilor ofensive, este exact ceea ce bănuiam”.

“M-aş bucura să se fi supărat Ivan că a fost rezervă, dar să arate pe teren”

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova a comentat faptul că Andrei Ivan a fost lăsat pe banca de rezerve de Laurenţiu Reghecampf, spunând că atacantul nu va accepta acest statut pe viitor:

ADVERTISEMENT

“Nu înseamnă că Andrei Ivan nu poate să joace. Echipa cu Ivan într-o zonă centrală mi s-a părut foarte dinamică şi la meciurile dinaintea acestui meci. Eu îl văd şi în poziţia de atacant central.

Eu cred că echipele adverse vor fi mai mult puse în pericol cu Ivan în echipă. M-aş bucura să se fi supărat Ivan că a fost rezervă, dar să arate pe teren că ceea ce s-a întâmplat la partida cu Sepsi a fost o greşeală.

ADVERTISEMENT

“Sper să îi zgândăre orgoliul”

Sper să îi zgândăre orgoliul. Să ne arate că este titular. Echipa Craiovei nu este primul “11”. Se câştigă meciuri nu doar cu titularii, ci şi cu cei care intră pe parcurs. 

Nu va accepta statutul de rezervă, în niciun caz. Dar şi eu vreau asta. Nu prin declaraţii şi conflicte, ci prin prestaţii. Un antrenor nu bagă jucătorul că nu vrea el, ci că îl obligă prestaţia de la antrenamente şi de la jocuri. 

Atunci, trebuie să îl forţeze pe Reghe să îl bage în teren. Dacă acceptă statutul de rezervă, trebuie să intre la schimbare şi prin prestaţii să schimbi decizia antrenorului.

Dacă va fi modest şi trece pe o chestie de blazare, s-a terminat. N-ai voie ca atacant care jucai la 17-18 ani “, a spus Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Sorin Cârţu, despre decizia de a-l lăsa pe bancă pe Andrei Ivan

ADVERTISEMENT