Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu, despre noua denumire a rivalei: „FC Unica Cacofonie Craiova”

Sorin Cârțu a ironizat-o pe FC U Craiova 1948. Expertul Fanatik SuperLiga i-a pus o poreclă amuzantă echipei lui Adrian Mititelu.
31.07.2023 | 14:16
Sorin Cartu despre noua denumire a rivalei FC Unica Cacofonie Craiova
Sorin Cârțu, despre noua denumire a rivalei: „FC Unica Cacofonie Craiova”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu mai este președintele Universității Craiova, dar a rămas loial clubului patronat de Mihai Rotaru. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul mare atacant a râs de noul nume al rivalei FC U Craiova 1948.

Sorin Cârțu râde de noul nume al echipei lui Adrian Mititelu: „Nu ți se pare cacofonie?”

FANATIK a anunțat în exclusivitate noul nume al echipe lui Adrian Mititelu, care a schimbat denumirea în decurs de o săptămână. Patronul lui FC U Craiova 1948 a fost forțat să ia această măsură după decizia Curţii de Apel, care acordat palmaresul rivalei din oraş.

ADVERTISEMENT

FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A era noua denumire oficială a oltenilor lui Mititelu, care vrea acum să îi spună FC UNICA CRAIOVA, un nume care a stârnit ironii din partea lui Sorin Cârțu. Expertul FANATIK SUPERLIGA este fostul președinte al Universității Craiova.

„Am văzut meciul și nici eu nu am înțeles. A avut o grămadă de momente favorabile, a condus cu 2-1. A fost golul de 2-2, cam întâmplător. Apare jucător la dublaj, alunecă și îl lovește mingea în mână. A fost un penalty ușor obținut și venit de nicăieri.

ADVERTISEMENT

Apoi ai făcut 3-2. A avut toate momentele favorabile. Conjucuntura jocului le-a fost de multe ori favorabilă și nu au exploatat. Aici trebuie lucrat. Au fost cam boemi în apărare, lejeri, lăsați adverarii să aibă execuții.

Trag ăia la poartă de la 18-20 de metri fără să fie întâmpinați agresivi. Nici portarul nu a acoperit. Au fost goluri neacoperite de portar (n.r. – Robert Popa).

ADVERTISEMENT

Nu era o mare presiune că jucai cu U Cluj. Mie repriza a doua de la Tg. Jiu cu FCSB mi-a plăcut. Au mișcat mai bine și cu un adversar mai agresiv, mai periculos. Sau cum au jucat la Sepsi, au pierdut în minutul 89 întâmplător”, a comentat Cârțu meciul FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4.

(n.r. – despre noua denumire) Nu e treaba mea. E treaba lor, a patronului. Nu mi-e frică de nimeni. Nu ma interesează de ei. Eu vorbesc despre ei strict tehnic. Unica Craiova nu ți se pare cacofonie?”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO. Luni, marți și vineri, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Sorin Cârțu, despre noua denumire a rivalei: „FC Unica Cacofonie Craiova”

ADVERTISEMENT