Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 31 iulie, ora 10:30. Reghecampf, invitatul special al lui Horia Ivanovici

Horia Ivanovici analizează etapa din SuperLiga alături de invitaţii: Laurențiu Reghecampf, Sorin Cârțu, Adrian Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță.
31.07.2023 | 09:24
Fanatik SuperLiga luni 31 iulie ora 1030 Reghecampf invitatul special al lui Horia Ivanovici
Fanatik SuperLiga, luni, 31 iulie, ora 10:30. Reghecampf, invitatul special al lui Horia Ivanovici. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție incendiară luni, 31 iulie. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”, începând cu ora 10:30 cu cele mai tari reacții și comentarii după derby-urile rundei a 3-a din campionat. Emisiunea se vede LIVEÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, luni, 31 iulie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează etapa cu Sorin Cârțu, Adrian Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță. Laurențiu Reghecampf, invitat special

Etapa a 3-a din SuperLiga se îndreaptă cu pași repezi de final, iar toate meciurile vor fi analizate de Horia Ivanovici și invitații săi de gală într-o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. În platou vor fi Adrian Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță, în timp ce Sorin Cârțu va analiza derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova direct din Bănie. Invitatul special al lui Horia Ivanovici va fi nimeni altul decât noul tehnician al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf!

ADVERTISEMENT

Nici etapa a 3-a din SuperLiga nu a dezamăgit, ci a înregistrat meciuri de pus în ramă. U Cluj a câștigat spectaculos cu FCU 1948 Craiova, scor 4-3, în timp ce Rapid și FC Botoșani au remizat cu goluri 2-2. Totodată, FCSB s-a impus în deplasare cu Oțelul Galați, iar vicecampioana își continuă parcursul fără de greșeală.

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA vor analiza în detaliu tot ce mișcă în campionatul românesc și vor prefața duelurile care închid etapa a 3-a din SuperLiga: Petrolul Ploiești – FC Voluntari și Dinamo – Sepsi.

ADVERTISEMENT

Săptămână plină pentru fotbalul românesc! FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi joacă returul în preliminariile Conference League

Programul aglomerat din startul sezonului nu ne dă timp de respiro. Atenția va fi mutată și către returul meciurilor în care FCSB, CFR Cluj, Farul și Sepsi luptă pentru calificarea în turul al treilea preliminar din UEFA Conference League.

Toate cele patru formații românești au șanse reale la calificarea în turul următor. În cadrul unei noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA se va vorbi pe larg despre ceea ce urmează pentru echipele românești în cupele europene.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Horia Ivanovici vă așteaptă de fiecare dată „Să facem show” alături de invitați care mai de care. Emisiunea poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube Fanatik.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu aproape de ultimele informații în legătură cu evenimentele sportive de interes. Veți fi la curent cele mai importante informații din sportul românesc și veți lua la cunoștință, în exclusivitate, despre tot ce mișcă în lumea sportului din România.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT