Fotbal intern

Sorin Cârțu îl ironizează pe Ianis Hagi: “Stai pe bancă dacă nu îți convine!”

16.10.2020 | 17:35
Sorin Cartu il ironizeaza pe Ianis Hagi Stai pe banca daca nu iti convine
ADVERTISEMENT

A venit rândul fostei mari glorii a Craiovei Maxima, Sorin Cârțu, să îi atragă atenția lui Ianis Hagi, care a avut o declarație cel puțin nefericită, la finalul meciului din Norvegia.

Astfel, declarațiile lui Ianis continuă să ,,facă furori”, după ce mijlocașul lui Glasgow Rangers a declarat că jucătorii României aleargă prea mult după minge, iar când au balonul sunt prea obosiți.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica lui Ianis Hagi cu prima ocazie, într-un interviu pentru as.ro, fiul Regelui fiind unul dintre cei slabi tricolori în urma unei analize FANATIK.

Sorin Cârțu: ,,Dacă vrei să nu fii în apărare mult, ia mingea!”

Președintele Universității Craiova consideră că jucătorii sunt principalii vinovați pentru rezultatele echipei naționale, iar lui Rădoi îi trebuie acordat în continuare credit, deoarece nu a greșit tactica de joc în niciunul dintre cele cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu l-a înțepat și el pe cel mai criticat fotbalist al echipei naționale a României: ,,Nu ții mingea, alergi după ea! Stai pe bancă dacă nu îți convine”, a fost reacția lui Sorin Cârțu.

Fostul mare jucător al Craiovei a avut și un mesajul pentru jucătorul lui Glasgow Rangers și apreciază modul în care selecționerul i-a răspuns jucătorului: ,,Rădoi i-a dat un răspuns bun. Normal că alergi după minge dacă nu o ții tu. În situația în care nu exploatezi acest lucru, obligatorul alergi după ea ca să o recuperezi”, a fost mesajul lui Cârțu.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este cel mai bun pasator din Scoția, dar la națională a fost unul dintre cei mai slabi tricolori

Evoluțiile lui Ianis Hagi sunt paradoxale. La echipa de club este cel mai bun pasator din campionatul Scoției cu cinci pase decisive, plus încă două pase decisive în cupele europene, în timp ce la echipa națională nici măcar nu a avut un șut pe poartă în ultimele meciuri.

Cârțu și-a continuat tirul de reproșuri la adresa fotbalistului, care pare că nu își găsește locul la echipa națională de seniori, în timp ce la tineret a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Mirel Rădoi: ,,Îți convine, nu îți convine, treci în altă parte sau stai pe bancă dacă nu o poți face din teren. Dacă vrei să nu fii în apărare mult, ia mingea”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru AS.ro

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a făcut debutul și la naționala de seniori a României, la vârsta de 20 de ani, în partida România – Lituania, fiind introdus în joc în minutul 68, în locul lui Claudiu Keșeru.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT